Een haard om van te houden
Bekijk onze haarden

Wij gaan er even tussenuit

Nieuws

De zon schijnt en wij zijn klaar voor een deugddoende vakantie. Marlier Haarden is gesloten van 13 juli tot 3 augustus. Geen nood, vanaf 4 augustus zijn wij weer van de partij en staan we klaar om jullie hartverwarmende momenten te bezorgen. 

Kan je toch niet wachten om je voor te bereiden op de winter? Maak gerust een afspraak via info@marlierhaarden.be of 0474 76 01 69 en wij maken graag tijd voor je in ons verlof!

Lees verder

Welk type haard ben jij?

Niets leukers dan met het hele gezin voor de haard vertoeven. Een haard in huis zorgt meteen voor gezelligheid én geeft je interieur extra cachet! Een gashaard waarbij je zelf de temperatuur regelt of liever een knisperende houthaard? Ontdek alle mogelijkheden bij Marlier Haarden uit Zoersel.

Een gashaard, houthaard of speksteenkachel in jouw woonkamer?

Op zoek naar een haard van een topmerk? Dan ben je bij Marlier Haarden uit Zoersel aan het goede adres! Een gashaard of houthaard kopen of liever een speksteenkachel? Wij geven advies en zorgen ervoor dat jouw haard samensmelt met jouw interieur. Zo werken wij samen met interieurvormgevers om tot het perfect plaatje te komen.
Contacteer ons
  • Persoonlijke aanpak & service
  • Topmerken: M Design, Kallfire, iFire,
    Linnatuli, Nunnauuni
  • Jarenlange ervaring
  • Samenwerking met interieurvormgevers

Persoonlijke aanpak om tot jouw droomhaard te komen

Wij zijn een familiebedrijf waarbij persoonlijke service en vertrouwen centraal staat. Net zoals bij familie, ben je bij Marlier Haarden in goede handen. Wij helpen je de beste keuze te maken en installeren jouw haard tot in de puntjes.

  • Bedankt voor de vlotte en voor mijn vrouw propere plaatsing van onze BLANKA speksteenkachel.
  • Wat een verandering ! Nu begrijpen we pas volledig wat jullie bedoelden met zalige stralingswarmte.
  • In onze nieuwe woonst geen vuile voeten, krassen of stof - goed idee die zelfklevende vloerbescherming. En dan onze nieuwe kachel, super!
  • We zouden onze speksteenkachel niet meer kunnen missen, wat een aanwinst. Ook onze hond heeft zijn plaatsje gevonden netjes voor onze kachel.