Gashaarden van topkwaliteit

Gashaard

Genieten van de warmte en gezelligheid van een haard zonder enige moeite? Met een druk op de knop kan je jouw gashaard naar de perfecte stand brengen.

Geen houtblokken of enige vuiligheid. Een gashaard brengt meteen een gezellige sfeer in huis zonder inspanning. Daarnaast geeft een gashaard zeker voldoende warmte om jouw woonkamer te verwarmen.

Je hebt de keuze tussen een gashaard met sierstenen of houtblokken. De bediening kan via een app op jouw smartphone of tablet. Je kan zelf de hoogte en intensiteit van de vlam bepalen om zo het perfecte vlammenspel te creëren.

Ook hier bieden wij gashaarden aan zoals front-, hoek-, driezijdig en tunnelhaarden. Ontdek onze gashaarden in onze vernieuwde showroom in Zoersel.

Gashaard
iFire
Kalfire
M Design
Ik had graag meer info over gashaarden van Marlier Haarden
Contacteer ons

Gashaarden M Design

M Design houthaarden

Een gashaard van M Design in jouw interieur straalt klasse uit. Eenvoudig in gebruik en het paradepaardje in jouw woonkamer.

Alle gashaarden van M Design zijn uitgerust met betrouwbare technologie. Via de app op de smartphone bepaal je zelf de hoogte en ritme van de vlam en kies je zo het verbruik van de haard. Een haardje naar jouw hand dus! De app kan gedownload worden op meerdere apparaten. Zo vermijd je nog een extra afstandsbediening in jouw interieur.

Ook de warmte kan je eenvoudig naar wens regelen. Zo kan je 1 of 2 branders uitschakelen als het te warm wordt, maar je het vlammenspel toch wil behouden. Een haard perfect voor alle seizoenen dus! Benieuwd naar meer? Kom langs in onze vernieuwde showroom in Zoersel en ontdek alle M Design houthaarden.

Gashaard M Design
Ik had graag meer info over M Design gashaarden
Contacteer ons

iFire gashaarden

iFire gashaarden

iGAS is een gashaard met een strakke vormgeving. Het iGAS-gamma biedt u een ruim aantal keuze mogelijkheden qua modellen: fronthaard, 2-zijdig, 3-zijdig, space creator en doorkijkhaard.

- De klassieke lijn met een keuze uit 44 haarden en dit tot een maximum breedte van 4m.

- Nieuwste ontwikkeling : de “iGas Premium” : de laatste creatie met de grootste zorg ontwikkeld door en voor mensen die houden van vuur met oog voor detail en technische innovatie die geleid heeft tot een branderontwerp waardoor het vlammenspel de uitstraling heeft van een echt houtvuur. Ervaar het verschil en de ultieme natuurlijke look.

- Voordelen : minimalistisch design, Din plus gekeurd, gepatenteerd glasprofiel, kleine rookafvoer, innovatief, hoog rendement, air clean system, beperkte inbouwdiepte, hoogwaardig dikwandig staal van 4mm en geribde binnenbekleding.

Gashaard iFire
Ik had graag meer info over iFire gashaarden
Contacteer ons

Kalfire gashaarden

Kalfire gashaarden

wij maken in ons aanbod onderscheid tussen de haard met “Prestigebrander” en met “3D brander” :

- De prestigebrander : innovatief en gepatenteerd, de branders zijn geïntegreerd in de keramische houtstammen die in piramidevorm worden opgestapeld zodat we een waarachtig kampvuureffect bekomen. Bij deze haard is ook optioneel een NSG-vonken sensatie mogelijk en/of een ledverlichting onderaan als natuurlijk gloedbed.

- De 3D-brander : voor een langgerekt en horizontaal vuur tot 1.7m breed. Deze haarden worden standaard geleverd met houtstammenset maar kan evenzeer voor de liefhebbers met witte, beige, grijze stenen of kryptonite.

- Modellen - prestige

- 3D

- Voordelen : sfeerhaard voor alle jaargetijden, realistisch vlammenspel, vonkengenerator + ledverlichting gloedhaard, vrij zicht op het vuur, 3 verschillende achterwanden, afstandsbediening met app, 40% minder gasverbruik.

Gashaard Kalfire
Ik had graag meer info over Kalfire gashaarden
Contacteer ons

iBio haarden

iBio haarden

iBIO-design

Woon je in een appartement of in een woning waar geen schouw mogelijk is? Kies dan voor de iBIO-design haard. Deze duurzame haard heeft geen schouw nodig. De vlammen verlopen via uiterst gecontroleerde elektronisch gestuurde verbranding en zorgen voor een reukloze verbranding. Een uiterst veilige haard met een laag verbruik, doch mooi vlammenspel.

Gashaard iBio
Ik had graag meer info over iBio haarden
Contacteer ons