Houthaarden om van te houden

Houtvuur

Genieten van gezellige winterse momenten voor het haardvuur? Kies dan voor een kwalitatieve houthaard van een van onze topmerken. Een inspirerend vlammenspel in de huiskamer blijft een onvergelijkbare warmtebron.

Vandaag de dag zijn onze houthaarden niet enkel super gezellig maar hebben ze bovendien een erg hoog rendement en zijn ze veel zuiniger in verbruik zoals blijkt uit de technische fiches en strenge Europese normen.

Marlier Haarden biedt een keuze uit gesloten houthaarden zoals front-, hoek-, driezijdige en tunnelhaarden met liftdeur of draaideur en dat in een waaier van afmetingen. Bezoek onze vernieuwde showroom in Zoersel en ontdek onze houthaarden.

Houthaard
iFire
Kalfire
M Design
Ik had graag meer info over houthaarden van Marlier Haarden
Contacteer ons

M Design houthaarden

M Design houthaarden

Houthaarden om u tegen te zeggen. Dat is de korte samenvatting van de houthaarden van M Design. Deze haarden zijn niet alleen van topkwaliteit, maar kunnen we ook zeer intelligent noemen.

De intelligente houthaarden van M Design haarden bevatten een bedieningsscherm waarbij je alle instellingen van jouw haard kan regelen. De bediening van je haard kan via de display of via de app op jouw smarthone of tablet. Met de handige swipe bediening kan je met 1 beweging de temperatuur en de houtstructuur regelen. Ook de automatische liftdeur kan geopend worden via het bedieningspaneel.

Deze houthaarden zorgen voor een zuivere verbranding waarbij we een rendement behalen van boven de 80%. Uitstootgassen zijn minimaal. Kom langs in onze vernieuwde showroom in Zoersel en ontdek alle M Design houthaarden.

M Design houthaard
Ik had graag meer info over houthaarden van Marlier Haarden
Contacteer ons

iFire houthaarden

iFire houthaarden

De iFire houthaarden zijn met de grootste zorg ontwikkeld door en voor mensen die houden van vuur, met oog voor detail en technische innovatie.

Een optimale verbranding en super rendement - werkt met drie beluchtingssystemen. Door de airbox onderaan kan de haard aangesloten worden op een buitenluchtsysteem.

We maken een onderscheid tussen “draaideurmodellen” en “liftdeurmodellen”:

De draaideurmodellen: kunnen perfect in een bestaande situatie gebouwd of bekleed met een nieuwe mantel. De deurtjes draaien zowel links of rechts.

De liftdeurmodellen: meestal vrijstaand opgebouwd in brandvrij materiaal. De liftdeur is verborgen en bij de afwerking kan u uw verbeelding de vrije loop laten.

- Voordelen: minimalistisch design, Din plus gekeurd, gepatenteerd glasprofiel, kleine rookafvoer, innovatief, hoog rendement, air clean system, beperkte inbouwdiepte, hoogwaardig dikwandig staal van 4mm en geribde binnenbekleding.

Houthaard iFire
Ik had graag meer info over iFire houthaarden
Contacteer ons

Kalfire houthaarden

Kalfire houthaarden

De KalFire haarden worden ontworpen en gefabriceerd in Nederland. Er is een ruime keuze uit de meest uiteenlopende maten en uitvoeringen.

De fronthaarden : praktisch in gebruik en in een handomdraai de ruit schoongemaakt. Door middel van één hendel naar links te draaien kantelt de ruit naar voren. De luchttoevoer met één enkele schuif : u heeft het vlammenspel in de hand om de juiste sfeer te creëren.

De hoekhaarden : van 2 zijden zicht op het vuur = dubbel genieten. Het glas van onze hoekhaarden bestaat uit eendelig gebogen glas met een geringe inbouwdiepte van 35 tot 40 cm diepte. Ook hier weer natuurlijk zeer praktisch onderhoud dmv kantel- en liftsysteem.

De 3-zijdige haard : het hoeft nauwelijks vermeld : nog meer aandacht voor het panoramisch zicht over uw houtvuur dat een zeer belangrijke plaats zal innemen in uw reeds gezellige woning. Zelfde onderhouds- en bedieningsgemak als bij de vorige haarden.

De tunnelhaarden : optimaal genieten vanuit twee ruimtes in uw woning van hetzelfde vuur

- Voordelen : maximaal zicht op het vuur, regelbaar vlammenspel, schone ruit, gemakkelijk stoken, geen kou van buitenaf, minimale milieubelasting met maximaal rendement, makkelijke reiniging, keuze uit 3 achterwanden, strak design en geen storende elementen in de ombouw.

Houthaard Kalfire
Houthaard Kalfire
Ik had graag meer info over Kalfire houthaarden
Contacteer ons