Op maat

Op maat

Integreer je nieuwe haard perfect in je interieur

Met trots stellen wij onze nieuwe partner voor: Ultimate Interior. Zij zorgen voor de perfecte integratie van jouw nieuwe haard in jouw interieur. Ultimate Interior denkt graag mee over een haardwand die perfect past bij de haard en zo de “eye catcher” wordt van jouw interieur. Daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in interieurwerken zoals maatkasten, keukens en designprojecten om van jouw interieur één volmaakt geheel te maken. Net als Marlier Haarden staat Ultimate Interior voor een uitstekende kwaliteit, persoonlijke begeleiding en service op maat van de klant.

Ultimate Interior nodigt je graag uit voor een vrijblijvend gesprek in de vernieuwde showroom van Marlier Haarden te Zoersel.

Op maat
Ik had graag meer info over het maatwerk van Marlier Haarden
Contacteer ons

iWall

Zeg niet zomaar een haard tegen een iWALL. Via een innovatief kastensysteem wordt jouw haard perfect mee geïntegreerd in jouw interieur. Dit hoogwaardig modulair systeem biedt mogelijkheden in verschillende type woningen en geeft meteen een upgrade aan jouw woonkamer.

Alles wordt in 1 dag geïnstalleerd, dus er is geen sprake van stof of hinder. Onze iWALL’s zijn mogelijk in combinatie met gashaarden, houthaarden en iBio haarden.

Ontdek meer over onze iWALLS en kom langs in onze showroom in Zoersel.

iWall
Ik had graag meer info over het iWall systeem van Marlier Haarden
Contacteer ons