Nieuwe gashaard kopen in Turnhout en omstreken

Op zoek naar een gashaard in de Kempen? Kies voor kwaliteit van M-design

Op zoek naar een nieuwe gashaard? Een haard met prachtig vlammenspel die jouw leefruimte in een handomdraai gezellig maakt? Ontdek onze gashaarden van M-design en kies voor de nieuwste technologieën en ongezien comfort. M-design biedt de beste verhouding tussen rendement, gezelligheid en veiligheid.

Waarom een gashaard kopen?

Een gashaard is een echt gemak. Kom thuis na een lange werkdag en met een simpele druk op de knop creëer je heerlijke vlammen in jouw woonkamer. Ga je slapen? Dan zet je de gashaard gewoon uit, zo simpel is het. Instant sfeer en gezelligheid in huis, zonder gedoe.

Ontdek de voordelen van jouw nieuwe gaskachel

  • Gebruiksvriendelijk: met een druk op de knop verwarm je de leefruimte. Jouw gashaard is bovendien perfect regelbaar via applicaties op jouw smarttoestel.
  • Onderhoudsvriendelijk: je gaskachel is proper en bijna onderhoudsvrij. Je hoeft niet met hout te sleuren en je hebt geen opkuiswerk van assen.
  • Schone brandstof: jouw gaskachel produceert amper schadelijke stoffen.
  • Maatwerk: er zijn vele speciale uitvoeringen mogelijk die uniek zijn aan jouw woning.

Wat kost een gashaard? Iedere oplossing is uniek!

Een prijs op je nieuwe gashaard plakken is moeilijk. De kost van een gashaard hangt sterk af van jouw wensen en woonsituatie. De prijs varieert niet enkel van model tot model, maar ook speciale uitvoeringen bepalen mee de prijs van je gashaard.

Gashaard kopen in Turnhout en omstreken

Ben je op zoek naar een kwalitatieve gashaard op maat van jouw leefruimte? Ontdek onze verschillende uitvoeringen van inbouwgashaarden en gascassettes. Bij Marlier Haarden reken je op betrouwbaar advies, prachtig maatwerk en een vakkundige installatie.

Kom langs in onze showroom in Zoersel op een boogscheut van Turnhout

Breng een bezoekje aan onze showroom in Zoersel en laat je inspireren. Onze experts staan jou met raad en daad bij zodat jij een geïnformeerde, slimme keuze maakt. Geef jouw leefruimte instant sfeer en gezelligheid met een gashaard van Marlier Haarden.

Het lekker gezellig maken in jouw woonkamer met een kwalitatieve gashaard?
Kies voor een M-Design gashaard bij Marlier Haarden!

Bel +32 3 366 00 09 of mail ons voor meer info.
Beleef onze gashaarden zelf in onze sfeervolle showroom!