Modellen NunnaUuni speksteenkachels

Massieve speksteenkachels: NunnaUuni warmteopslagkachels

NunnaUuni heeft een breed gamma massieve speksteenkachels: dat zijn de zogenaamde warmteopslagkachels. Het brandhout in de kachel wordt door extreem hoge gasverbranding zeer efficiënt en zeer schoon verbrand. 70% van de opgeslagen warmte wordt direct overgedragen naar de structuur rond de verbrandingskamer. Dat betekent dus een heel snelle warmteterugwinning De spekstenen geven vervolgens de warmte langzaam en gelijkmatig vrij.

Nunnauuni Blanka

Gourmetkachels: voor zij die houden van heerlijke warmte én lekker koken

Deze speksteenkachels hebben ook een bakruimte. Naast aangename warmte zorgen deze gourmetkachels ook voor heerlijke maaltijden. Je kan er smakelijke ovenschotels en lekker gebak in bereiden. Pizza’s en taarten zijn altijd geslaagd omdat de verwarmingscapaciteit van deze bakovens buitengewoon is. Je combineert warmteopslag én koken in één fantastische speksteenkachel.

Lichtopgebouwde dekokachels: echt vuur en warmte-opslag

De dekokachels zijn bedoeld voor ruimtes waar een massieve speksteenkachel te zwaar of te groot is of voor sporadisch gebruik. Deze kachels combineren de warmte-opslag van Finse speksteen met de sfeer van echt vuur. Ze verspreiden een aangename stralingswarmte en creëren een unieke sfeer in huis.

Deze kachels geven met beperkt stoken een stralingswarmte af gedurende 8 uur. Dat maakt dat ze een zuinige verbranding bieden omdat je kan stoken met weinig hout.

Kom de Deko Due beleven in onze showroom! We geven je graag een demonstratie van zijn makkelijke bediening en gezellig warme vlammenspel.

Nunnauuni Deko Due 2 C1

Plan je bezoek aan onze showroom

Wij geven je in onze toonzaal graag vrijblijvend advies over de juiste speksteenkachel voor jouw ruimte. We laten jou de verschillende modellen en mogelijkheden graag zien. En natuurlijk laten we je graag de gezellige warmte van de NunnaUuni kachels zelf ervaren.

Heerlijk genieten van de warmte en gezelligheid van een speksteenkachel?

Bel +32 3 366 00 09 of mail ons voor meer info.
Beleef onze speksteenkachels zelf in onze sfeervolle showroom!