De elektrische haard: de echte sfeer van vuur zonder gas of hout

De sfeer van een gashaard of houthaard, maar dan elektrisch

  • Ben je gek op de sfeer van haardvuur?
  • Wil je wel een haard of een kachel maar heb je geen afvoerkanaal?
  • Wil je geen gashaard of houthaard, maar wel de gezelligheid ervan?

Dan hebben wij voor jou een schitterend alternatief: de elektrische haard. Met een elektrische kachel breng je een royale haard in je huis.

Op zoek naar sfeer en gezelligheid met een inbouwhaard

In veel woningen is het meer dan warm genoeg omdat er centrale verwarming is die werkt op gas, op traditionele brandstoffen of op een ecologische warmtepomp. In dit soort woningen kiezen mensen een inbouwgashaard of inbouwhouthaard als mogelijk alternatief voor hun gewone verwarming en uiteraard ook voor de sfeer en gezelligheid. Toch is in die woningen die warmte niet echt nodig.  

Onze merken van elektrische haarden

Geeft een elektrische sfeerhaard warmte?

En daar komt een elektrische sfeerhaard wel heel gelegen. De elektrische sfeerkachel geeft weinig warmte af. Zijn vermogen zit op 2 Kw. Je kan er een kleine ruimte wel warm mee krijgen, maar eigenlijk is dat niet per se de bedoeling. Het ultieme doel is de sfeer van een houtkachel brengen, zonder de ongemakken ervan.

Wil je toch graag warmte genereren met je kachel, maar heb je geen schouw of gasleiding? Dan is de bio-ethanolhaard een andere slimme oplossing.

Eenvoudiger inbouw

Je hoeft geen gasaansluiting te hebben en ook geen rookgasafvoer of warmtewerende isolatie. En de uitstoot is gelijk aan 0! Ook met voorschriften voor inbouw en gebruik van een gashaard of houthaard hoef je geen rekning te houden. Dat maakt de inbouw van een elektrische sfeerhaard veel makkelijker.

De voordelen van een elektrische sfeerhaard voor inbouw

De voordelen van een elektrische inbouwsfeerhaard zijn duidelijk:

  • Je hebt geen gasaansluiting nodig.
  • Je hoeft geen hout aan te sleuren.
  • De installatie van een elektrische inbouwhaard is vrij eenvoudig.
  • Een elektrische inbouwhaard is zuinig in gebruik.

De elektrische sfeerhaard e-MatriX van Faber: de waterdamphaard bij uitstek

De e-MatriX van Faber is wel een heel bijzondere inbouwhaard. Een vuurhaard die werkt op … water! Opwervelende nevel van koud water, waterdamp dus, combineert Faber met speciale ledverlichting. En zelfs het gezellige geknisper van het hout ontbreekt niet. Het resultaat? Een echte, waarachtige vuurbeleving zonder dat er gas of hout aan te pas komt.

Kalfire: elektrische kachels uit Nederland

Ook Kalfire heeft een interessant aanbod in elektrische kachels. Kalfire is een Nederlands bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in hoogwaardige kachels. Het bestaat al sinds 1981 en is een echt familiebedrijf. Ze zetten in op een warme relatie met hun klanten en dealers. Voor hun kachels leggen ze de nadruk op moderne techniek, design en gebruiksgemak.

De elektrische haard van Kalfire: de E-one

Al de voordelen van een elektrische haard terugvinden in één enkel model? De Kalfire E-one is een uitstekende elektrische sfeerhaard. Een duurzame elektrische kachel met een prachtig vlammenspel. Deze elektrische kachel heeft geen rookkanaal: je kan hem plaatsen waar je maar wilt. Alles aan deze elektrische haard is aanpasbaar: van de vlamhoogte tot de lichtkleur en het vuurgeluid.

De elektrische kachel bij uitstek van Kalfire: de E-one 100F

Dit is dé hightech designhaard die werkelijk in elk interieur past. Met innovatieve technieken creëert Kalfire heel realistische vlammen. Bovendien geeft deze elektrische kachel nul uitstoot van CO2 of andere gassen. En je verbruikt uiteraard ook geen fossiele brandstoffen. Een rookkanaal of gasaansluiting is niet nodig. Hout aansleuren, hoef je ook al niet te doen. Niks dan goeds over deze Kalfire E-one 100F!

Beleef de elektrische sfeerhaard in onze showroom!

De fantastische sfeer van een elektrische waterdamphaard zelf beleven? Kom eens langs in onze showroom. We geven je graag een demonstratie van het merkwaardige vlammenspel en de ongeëvenaarde sfeer van een elektrische inbouwhaard.

We beantwoorden al je vragen en kiezen samen met jou een model dat in je interieur en bij je budget past.

Heerlijk genieten van de warmte en gezelligheid van een elektrische sfeerhaard?

Bel +32 3 366 00 09 of mail ons voor meer info.
Beleef jouw ultieme waterdamp haard in onze sfeervolle showroom!