Marlier Haarden : warm familiebedrijf

Vol vuur voor jouw haard

Schoonvader Frank De Keersmaecker en schoonzoon Bart Marlier zijn sinds 2012 de gedreven krachten achter Haarden Marlier in Zoersel.

Vele jaren ervaring

Beiden hebben jaren ervaring in aanverwante sectoren. Zo is Frank lang actief geweest in het staalwezen en was hij gespecialiseerd in het plaatsen en uitwerken van liftbehuizingen. Een gedetailleerd en vrij technisch werk dat nu erg van pas komt als het gaat over de technische aspecten van de schouw en de buizen voor je kachel of haard.

Bart van zijn kant heeft dan weer flink wat ervaring met aannemerij en de plaatsing van natuursteen. Eveneens een vaardigheid die bij de aankleding van je haard of kachel zeker nuttig is.

Ons vuur brandt voor jou!

Wij gaan voor de persoonlijke aanpak. We vinden het belangrijk om jou heel degelijk en correct advies te geven. Een haard of kachel koop je voor niet even en het is een belangrijke investering die bijdraagt tot comfort, genot en levensvreugde. Daarom willen we dat jij op en top gelukkig en tevreden bent met je kachel of haard. En daarom schenken we zoveel aandacht aan je keuze en de installatie van je kachel. Jarenlang plezier gegarandeerd!

Topkwaliteit én topmerken

We hebben bewust gekozen voor topmerken: de Belgische koploper in haarden en kachels M-Design, het Finse merk voor spektsteenkachels NunnaUuni en de Belgische referentie voor outdoor cooking OFYR. Stuk voor stuk merken die garant staan voor knap design, duurzaamheid, ecologisch bewustzijn en voortdurende verbetering door technologische knowhow.

Sterk in maartwerk

Voor onze haarden en de afwerking werken wij nauw samen met enkele interieurontwerpers. Zo kunnen wij jouw haard helemaal afwerken zoals jij het wil. We maken vooraf een gedetailleerde 3D-tekening zodat je het eindresultaat perfect op voorhand kan visualiseren. Ook onze installatie is tot in de puntjes afgewerkt, helemaal volgens jouw wens. Je hoeft enkel nog te genieten…

Sfeervolle showroom

In onze gezellige, altijd lekker warme showroom beleef je onze kachels ten volle. We steken met plezier de haard voor je aan. En onze deskundige uitleg en vrijblijvend advies krijg je er gratis bij. Kom langs! Wees welkom!

Heerlijk genieten van de warmte en gezelligheid van een haard of kachel?

Bel +32 3 366 00 09 of mail ons voor meer info.
Of beleef onze haarden zelf in onze sfeervolle showroom.