Een buitenhaard… het summum van genot in je tuin

Genieten rond je buitenhaard

Wat is er fijner dan samen met je gezin, vrienden en familie te genieten in de tuin? Daar hoort een buitenhaard zeker bij. Op frissere dagen biedt zo’n buitenhaard een gezellige warmte. Op warme dagen kan je er heerlijk op BBQ’en. Buiten leven op zijn best…

OFYR: the art of outdoor cooking

Bij Marlier Haarden vind je bovenal plezier, warmte en gezelligheid. En daar hoort een OFYR buitenhaard absoluut bij. Met een OFYR buitenhaard kan je niet alleen gezellig bbq’en. Je gasten helpen mee. Zo creëer je heerlijke momenten van samenzijn.

OFYR: in allerlei maten en afmetingen en uitvoeringen

Een OFYR buitenhaard is verkrijgbaar in heel wat afmetingen en uitvoeringen. Zo past je OFYR in je grote tuin, maar evenzeer op het kleine balkon van uw appartement in hartje stad. Alle kookunits zijn zo gemaakt dat ze een heel jaar buiten kunnen staan. Zo gebruiken we cortenstaal voor de sokkel en kegelvormige vuurschaal. Liever zwart gecoat staal? De stijlvolle zwarte producten zijn een prachtig alternatief.

OFYR buitenhaard: op elk moment

Als je denkt aan bbq’en denk je ongetwijfeld vooral aan de zomer, maar een OFYR gebruik je het hele jaar door. Want ook in de winter is het zalig vertoeven bij je OFYR. Net dan heb je behoefte aan warmte. De vuurschaal van je OFYR straalt tot wel 2 meter ver warmte af. Zo kan je ook op koude dagen en avonden heerlijk buiten koken, samen met vrienden en familie.

OFYR: eersteklas design en kwaliteit

OFYR is een combinatie van topdesign en hightech knowhow. Elke OFYR buitenhaard wordt gemaakt met de modernste machines en technologieën. Een 60-tal specialisten zijn dag in, dag uit bezig met de ontwikkeling en de technieken om nieuwe prototypes en nieuwe producten uit te denken. Dat geldt niet alleen voor de OFYR buitenhaarden zelf, maar evenzeer voor alle accessoires en buitenmeubels.

Liever een inbouwbuitenhaard? De inbouwbuitenhaard van M-Design is top!

Heb je ruimte voor een inbouwbuitenhaard? Dan is de inbouwbuiten van M-Design de ideale haard. Deze BBQ-haard kan moeiteloos ingebouwd worden en staat wondermooi op je gezellig terras. Omdat deze haard geen venster heeft – enkel een gietijzeren vonkenscherm – kan je nog meer genieten van de robuuste vlammen van deze buitengewone inbouwbuitenhaard.

Heerlijk genieten van de warmte en gezelligheid van een buitenhaard?

Bel +32 3 366 00 09 of mail ons voor meer info.
Of beleef onze buitenhaarden zelf in onze sfeervolle showroom.