De liftdeurhaard: de ultieme houthaard

De liftdeurhaard: sfeervolle houthaard met eigentijds design

De liftdeurhaard is een en al passie en vuur. Een kaderloze deur, strak en eigentijds, met een heel eigen karakter. De glazen deur schuift – volautomatisch of handmatig – naar boven. Zo heb je in een oogwenk een sfeervolle open houthaard met vonkenscherm om volledig van het vuur en de warmte te genieten. Evengoed geniet je als de glazen liftdeur dicht blijft. Aan jou de keuze…

De liftdeurhaard in verschillende modellen en afmetingen

Ook wat model en afmetingen betreft, is de keuze aan jou:

  • de horizontale houthaard met liftdeur
  • de verticale liftdeurhaard
  • de doorkijk houthaard met liftdeur
  • hoekhouthaarden
  • de room dividers of tunnelhaarden

Verschillende merken liftdeurhaarden van topkwaliteit

We hebben in ons assortiment twee bijzonder kwalitatieve merken van liftdeurhaarden. Het Belgische M-Design staat bekend om zijn strakke en eigentijdse liftdeurhaarden met een hoogtechnologische verbranding en minimale CO2-uitstoot. Kalfire – van Nederlandse origine – is dan weer befaamd om zijn puur design, robuuste materialen en sublieme afwerking. Hoxter, een Duits-Tsechisch heel innovatief merk, is dan weer bekend om zijn CV-haarden en accumulatiehaarden.

Onze liftdeurhaarden merken

Hoxter

De intelligente liftdeurhaard met volautomatische bediening en bijhorende app

De unieke M-Design liftdeurhaard is verkrijgbaar met een geheel automatische en intelligente bediening. Met een druk op de knop bedien je de automatische liftdeur, het automatische vonkenscherm en zorg je voor een zuivere verbranding door de automatische fijne afregeling. Een app op je smartphone of tablet maakt het zo makkelijk om deze houthaard snel en handig te bedienen.

Verwarm ecologisch en duurzaam met je liftdeurhaard: bijzonder hoog rendement

Aan de realisatie van deze unieke liftdeurhaarden is jaren ontwikkeling en research aan vooraf gegaan. Onze liftdeurhaarden zijn het summum wat betreft ecologisch verantwoorde verbranding. De systemen zijn zo fijn en summier afgesteld dat het verbrandingsproces bijzonder efficiënt gebeurt. Zo halen onze haarden een bijzonder hoog rendement van meer dan 80%. De accumulatiehaarden van Hoxter zijn ideaal voor lage-energiewoningen en nieuwbouw door hun accumulatiesysteem waardoor ze de warmte heel traag afgeven.

De afwerking van je houthaard: maatwerk naar jouw (h)aard

Ook hoe je houthaard afgewerkt wordt, bepaal je helemaal zelf. Er zijn heel wat mogelijkheden. Met gyproc en achteraf geschilderd, verwerkt in een tv-kast of onderdeel van een wand in natuursteen. De combinaties, sferen zijn eindeloos. Onze interieurvormgever helpt je graag verder met advies. . Zo wordt je houthaard de eyecatcher van jouw interieur.

Kom deze bijzondere liftdeurhaard beleven in onze showroom

In onze gezellige, knus ingerichte showroom ontdek je verschillende modellen en uitvoeringen van deze liftdeurhaard. Zelf deze haard beleven is een must. Dompel je onder in een wereld van vuur en passie en ervaar de vurige warmte van de liftdeurhaard!

Heerlijk genieten van de warmte en gezelligheid van een liftdeurhaard?

Bel +32 3 366 00 09 of mail ons voor meer info.
Beleef jouw ultieme inbouwhouthaard in onze sfeervolle showroom!