De kamado barbecue: heerlijk barbecueën, grillen en nog veel meer!

The Bastard grill: een rasechte kamado bbq

Kama… wat? Kamado! Kamado is een oude Japanse kooktechniek. In een keramische houtoven werden allerlei gerechten bereid. Dat principe heeft The Bastard overgenomen. De keramische binnenkant van deze eivormige BBQ kan heel goed de warmte vasthouden. En ook de rook… Het eten dat je bereidt in deze Bastard heeft dan ook een heerlijke, unieke barbecuesmaak.

The Bastard kamodo grill: veel meer dan alleen een BBQ

The Bastard heeft – anders dan zijn naam laat vermoeden 😉 – ongelooflijk veel kwaliteiten en voordelen. Voordelen die een gewone barbecue niet heeft. Want in The Bastard kan je veel meer dan alleen grillen. Je kan er groenten, vis en vlees in roken, bakken en braden, koken, stoven, wokken.  En zelfs slowcooking behoort tot de mogelijkheden! Zo krijgt barbecueën een heel nieuwe dimensie.

The Bastard –
Serious Outdoor Cooking

Zuinig in verbruik

Nog een voordeel ten opzichte van een gewone BBQ: je hebt veel minder houtskool nodig om je Bastard grill op temperatuur te houden. Aan de binnenkant is The Bastard bekleed met cordieriet keramiek. Dat maakt dat de temperatuur in The Bastard constant blijft en dat je veel minder houtskool nodig hebt!

En hij ziet er zo cool uit!

Ja, The Bastard, is een hete BBQ die er uitermate cool uitziet. Zijn zwarte kleur geeft hem een heel stoere uitstraling. Hij staat beeldig op ieder terras en iedere tuin, of je nu een strakke zentuin of een romantische Engelse tuin hebt. Zijn heel eigen, unieke karakter spreekt iedereen aan.

Makkelijk in gebruik

En hij is niet alleen mooi, maar ook heel makkelijk en efficiënt in gebruik. Met zijn verstelbare wieltjes rol je hem naar iedere hoek van je tuin, waar je ook maar wil grillen! Cooking on demand!

Kamado barbecue van onverwoestbare topkwaliteit

Voor The Bastard zijn enkel de beste materialen gebruikt. De binnenkant is van cordieriet keramiek gemaakt. Zo is hij bestand tegen heel hoge temperaturen. De buitenkant is dan weer vervaardigd uit onverwoestbaar staal. Op het keramieken binnenwerk krijg je trouwens levenslange garantie! Van onverwoestbaar gesproken!

The Bastard is er het hele jaar door voor jou!

Zoals een trouwe levensgezel is The Bastard er altijd voor jou. Ook in de winter gril je de beste gerechten en verwarm je je intussen aan dit heerlijke BBQ-ei. Omdat je zo makkelijk de temperatuur van deze BBQ regelt, zorg jij dag in dag uit voor de lekkerste BBQ-gerechten.

In heel wat maten en uitvoeringen

Grillen jullie graag met het gezin of vraag je er nog liever wat vrienden en familie bij? Naargelang je voorkeur maak je je keuze uit een small, medium, large of XL-versie van deze bijzonder veelzijdige barbecue.

The Bastard wat beter leren kennen? Kom langs in onze toonzaal.

We hebben enkele modellen staan en we organiseren regelmatig kookdemonstraties op onze Bastard en OFYR. Kom genieten en ontdekken wat er vandaag allemaal kan op een kamado BBQ. Like onze Facebookpagina en blijf zo op de hoogte van onze events! Of kom gewoon langs in onze showroom!

Heerlijk genieten van de kookkunsten van een kamado barbecue?

Bel +32 3 366 00 09 of mail ons voor meer info.
Beleef jouw ultieme kamado BBQ in onze buiten showroom of kom langs op een demonstratie!