De inbouwgashaard: instant sfeer en gezelligheid

Jouw inbouwgashaard met magische vlammenspel en heerlijke warmte

Een inbouw gashaard van M-Design zorgt voor instant sfeer en gezelligheid. Makkelijk en gebruiksvriendelijk, want je hoeft niet met blokken hout te sleuren. Elegant in je interieur, betrouwbaar en verkrijgbaar in heel wat verschillende uitvoeringen. Een M-Design gashaard is jouw garantie op een magisch vlammenspel en jarenlange gezellige warmte.

De gesloten gashaard met optimaal rendement

De gashaarden van M-Design zijn de perfecte match van gebruiksgemak en design.

En van optimaal rendement, want deze gesloten inbouwgashaarden zijn zo ontworpen dat ze optimaal verbranden. Dat betekent dat je bij alle standen zo weinig mogelijk gas verbruikt voor een optimale warmte.

Ecologisch verwarmen met mooie grote vlammen in je gashaard

Nog ecologischer? Dan kies je voor de eco wave mode. Die zit standaard op al onze inbouwgashaarden. Met deze instelling regel je de verbranding van je gashaard zo dat hij tot 50% en minder verbruikt. Eco Wave bepaalt slim het ritme en de hoogte van de vlammetjes. Je beleeft het gevoel van een echt vuur, maar met minder verbruik. Eco wave zorgt bij elke inbouwgashaard voor de beste verhouding tussen gezelligheid, rendement en gasverbruik.

De inbouwgashaard met slimme technologie

Je inbouwgashaard makkelijk zelf bedienen, zelfs op afstand? Dat kan met onze bijzondere M-Design app voor je smartphone of tablet. Je bepaalt zelf de hoogte en het ritme van de vlam in je gaskachel en zo ook de gezelligheid en het verbruik. Bijzonder handig en je hebt er geen extra afstandsbediening voor nodig.

Verschillende modellen inbouwgashaarden

In onze collectie gesloten gashaarden van M Design hebben we een breed assortiment. In de Luna Diamond en True Vision modellenreeksen  kan je je keuze maken uit:

eenzijdige haarden, doorkijkhaarden of tunnelhaarden, hoekmodellen en room dividers en dat in allerlei afmetingen en met verschillende afwerkingen.

Kies jij voor grote of kleine witte keien, houtstammen, diamantjes, saffieren  of grijze steentjes in je gashaard? We bekijken graag samen met jou wat voor model het best past in jouw leefruimte.

Afwerking passend bij je interieur en maatwerk

We werken jouw ingebouwde gashaard ook helemaal naar jouw wens af. Met hout, met natuursteen, tegeltjes of simpelweg met gyproc. Wat je ook voor ogen hebt, we zorgen voor een feilloze en perfect afgewerkte bekleding van je inbouwgashaard.

Wat kost een inbouwgashaard?

De prijs van je inbouwgashaard is van heel wat factoren afhankelijk:

  • welk model inbouwgashaard verkies je?
  • waar en hoe moet je inbouwgashaard ingebouwd worden?
  • welke afwerking heeft je voorkeur?

We maken altijd een duidelijke offerte op voorhand zodat je precies weet wat je gesloten gashaard kost, inclusief de volledige inbouw en afwerking. Een offerte bij Marlier Haarden is altijd gratis en vrijblijvend.

Beleef zelf de gezelligheid van een gashaard in onze cosy showroom

In onze showroom tonen we je graag allerlei modellen en mogelijkheden. We geven er graag onze vakkundige uitleg bij. Wij zijn iedere dag open behalve op maandag en zon- en feestdagen.

Heerlijk genieten van de warmte en gezelligheid van een kwalitatieve gashaard?
Kies jouw M-Design inbouwgashaard bij Marlier Haarden.

Bel +32 3 366 00 09 of mail ons voor meer info.
Of beleef onze haarden zelf in onze sfeervolle showroom.