De inzethaard met hout

Het verschil tussen een inzethaard en een inbouwhaard

Bij een inbouwhaard wordt de haard echt ingebouwd. Er moeten convectiekanalen voorzien worden en er moet een externe luchttoevoer voor verbranding aangesloten worden. In sommige leefruimtes is dat niet mogelijk wegens plaatsgebrek. Dan is de inzethaard of inbouwcassette op hout de beste keuze!

De inzethaard: de inbouwcassette van weleer

Voor een inzet houthaard zijn er geen convectiekanalen nodig. Deze houthaard kan zonder veel breekwerk ingebouwd worden. In de volksmond wordt naar dit soort houthaard vaak verwezen als een inbouwcassette. Ook voor de inzethaard is Marlier Haarden jouw specialist. Met tal van modellen in allerlei afmetingen maak je beslist de beste keuze!

Inzethaard voor je oude schouw

Heb je nog een open haard waar je niks of weinig mee doet? Omdat het zo’n gedoe is, voor veel roet en rook zorgt? Dan is de inzethaard met hout het ideale alternatief. Wist je dat je je rendement met een inzethaard kan verviervoudigen?

Verschillende topkwaliteit merken inzethaarden

We bieden verschillende kwalitatieve merken aan in ons assortiment inzethaarden. Denk maar aan het Belgische topmerk Bodart & Gonay dat met zijn gamma Infire Easy met zijn strakke lijnen, elektrische luchtregeling en grote glazen deuren heel geschikt is voor renovatie en nieuwbouw. Het kwalitatieve Belgische merk Jidé biedt met zijn PURE-lijn eveneens kwalitatieve inzethaarden met een pure look & feel en een optimale verbranding. De Interra inzethaarden van M-Design staan dan weer voor tijdloos design en een heel moderne verbrandingstechniek. Het Deense Lotus biedt inzethaarden met strak design en optimale verbranding.

Onze inzethaarden merken

Bodart & Gonay

Kom je inzethaard beleven in onze showroom

Graag raad en advies over de ideale inzethaard voor jouw leefruimte? Kom dan beslist eens langs in onze sfeervolle showroom. We geven je graag alle uitleg en steken met plezier onze inbouwcassette voor je aan!

Heerlijk genieten van de warmte en gezelligheid van een kwalitatieve inbouwcassette?

Bel +32 3 366 00 09 of mail ons voor meer info.
Beleef jouw ultieme inzethouthaard in onze sfeervolle showroom!