De inzethaard met hout

Het verschil tussen een inzethaard en een inbouwhaard

Bij een inbouwhaard wordt de haard echt ingebouwd. Er moeten convectiekanalen voorzien worden en er moet een externe luchttoevoer voor verbranding aangesloten worden. In sommige leefruimtes is dat niet mogelijk wegens plaatsgebrek. Dan is de M-Design Interra inzethaard of inbouwcassette op hout de beste keuze!

De inzethaard: de inbouwcassette van weleer

Voor een inzet houthaard zijn er geen convectiekanalen nodig. Deze houthaard kan zonder veel breekwerk ingebouwd worden. In de volksmond wordt naar dit soort houthaard vaak verwezen als een inbouwcassette. Ook voor de inzethaard is Marlier Haarden jouw specialist. Met tal van modellen in allerlei afmetingen maak je beslist de beste keuze!

Inzethaard voor je oude schouw

Heb je nog een open haard waar je niks of weinig mee doet? Omdat het zo’n gedoe is, voor veel roet en rook zorgt? Dan is de inzethaard met hout het ideale alternatief. Wist je dat je je rendement met een inzethaard kan verviervoudigen?

Design en duurzaamheid

De Interra inzethaard is een perfect samenspel van tijdloos design en moderne verbrandingstechniek. M-Design houthaarden staan bekend om hun mooie, tijdloze lijnen, het duurzame materiaal en de technische knowhow. Met M-Design kan je ecologisch verantwoord je inbouwcassette laten branden.

Venus van M-Design: de losstaande kachel

M-Design heeft ook een heel strakke en eigentijdse losstaande houtkachel in zijn assortiment: de Venus houtkachel. Elk model heeft een eigen karakter en komt met zijn tijdloze vormgeving in elk interieur tot zijn recht. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen (eenzijdig en doorkijk).

Kom je inzethaard beleven in onze showroom

Graag raad en advies over de ideale inzethaard voor jouw leefruimte? Kom dan beslist eens langs in onze sfeervolle showroom. We geven je graag alle uitleg en steken met plezier onze inbouwcassette voor je aan!

Heerlijk genieten van de warmte en gezelligheid van een kwalitatieve inbouwcassette?

Bel 0476 37 01 96 of 0474 76 01 69 of mail ons voor meer info.
Beleef jouw ultieme inzethouthaard in onze sfeervolle showroom!

Menu