De inbouwhaard van M-Design: echte warmte zit vanbinnen

Onovertroffen gezelligheid en aangename warmte met deze inbouw houthaard

Als je op zoek bent naar de heerlijke warmte van een houthaard en een onovertroffen gezelligheid, dan is de Venus Green inbouwhaard van M-Design helemaal jouw (h)aard! Een bijzonder aangename warmte, een prachtige strakke vormgeving en een buitengewoon efficiënt en hoog rendement maken van deze inbouwhaard een echt juweel.

Inbouwhaard met draaideur en convectiekanalen

De M-Design inbouwhaard met draaideur werkt met convectiekanalen. De koude lucht  wordt aangezogen via een kanaal en de warme lucht die ontstaat door de verbranding van het hout wordt via een ventilator of via roosters de ruimte ingeblazen. De primaire lucht kan direct op de inbouwhaard worden aangesloten. Deze inbouwhaard functioneert zelfs zonder ventilator als er twee warmte-uitgangen kunnen worden voorzien.

Optimaal verbrandingsrendement

De inbouwhaard van M-Design garandeert jou een optimaal rendement omdat de verbranding optimaal geregeld is. Design van de bovenste plank gecombineerd met hoogtechnologische verbranding maken deze inbouwhaarden op hout uniek en bijzonder duurzaam. Ecologisch verwarmen in combinatie met tijdloos design en ultieme gezelligheid.

Inbouwhaarden M-Design

inbouw houthaard M-Design
inbouw houthaard M-Design

De inbouwhaard in heel wat uitvoeringen

Ook in deze categorie bieden we heel wat keuze in modellen en afmetingen: horizontale modellen, vierkante modellen en doorkijkmodellen. In onze showroom tonen we je met plezier alle mogelijkheden. Samen vinden we de inbouwhaard die bij jou en je ruimte past! Kies uit de eenzijdige inbouwhaard, de vierkante modellen en de doorkijkhouthaard.

Maatwerk en afwerking naar jouw (h)aard

We zorgen niet alleen voor een perfecte, technische installatie van je haard. Ook de afwerking nemen we op ons. We werken je inbouwhouthaard af zoals je wilt: strak,  met gyproc, hout, een bekleding met natuursteen, tegeltjes, … Alles is mogelijk. We adviseren je graag bij jouw bezoek aan onze sfeervolle showroom. Daarna komen we op afspraak bij jou thuis.

Heerlijk genieten van de warmte en gezelligheid van een kwalitatieve inbouwhaard?

Bel +32 3 366 00 09 of mail ons voor meer info.
Beleef jouw ultieme inbouwhouthaard in onze sfeervolle showroom!