De inbouwhaard: echte warmte zit vanbinnen

Onovertroffen gezelligheid en aangename warmte met een inbouw houthaard

Als je op zoek bent naar de heerlijke warmte van een houthaard en een onovertroffen gezelligheid, dan is een inbouwhaard met draaideur helemaal jouw (h)aard! Een bijzonder aangename warmte, verschillende merken en modellen en een buitengewoon efficiënt en hoog rendement maken van onze inbouwhaarden echte juwelen.

Inbouwhaard met draaideur en convectiekanalen

De inbouwhaard met draaideur werkt met convectiekanalen of ventilator. De koude lucht wordt aangezogen via een kanaal en de warme lucht die ontstaat door de verbranding van het hout wordt via een ventilator of via roosters de ruimte ingeblazen. De primaire lucht kan direct op de inbouwhaard worden aangesloten.

Verschillende merken haarden met draaideur van topkwaliteit

We bieden verschillende kwalitatieve merken aan in ons assortiment inbouwhaarden met draaideur. M-Design biedt met zijn Venus Green+ heel performante en knappe inbouwhaarden. Ook het Belgische topmerk Bodart & Gonay is met zijn Concept inbouwkachels helemaal op niveau van de tophaarden. En zustermerk Jidé biedt met zijn Loft-reeks dan weer waardige alternatieven voor een kleiner budget. Hoxter, een heel vernieuwend merk van inbouwhouthaarden, biedt ook heel toekomstgerichte alternatieven zoals CV-haarden en accumulatiehaarden, beiden op hout!

Onze inbouwhouthaarden merken

Bodart & Gonay

Optimaal verbrandingsrendement

Onze inbouwhaarden garanderen jou een optimaal rendement omdat de verbranding optimaal geregeld is. Design van de bovenste plank gecombineerd met hoogtechnologische verbranding maken deze inbouwhouthaarden bijzonder duurzaam. Ecologisch verwarmen in combinatie met tijdloos design en ultieme gezelligheid.

Inbouwhaarden

M-Design Venus Green+

Bodart & Gonay Concept

Jidé Loft

Hoxter

De inbouwhaard in heel wat uitvoeringen

Wat onze inbouwhaarden met draaideur betreft, bieden we ook heel wat keuze in modellen en afmetingen: horizontale modellen, vierkante modellen en doorkijkmodellen. In onze showroom tonen we je met plezier alle mogelijkheden. Samen vinden we de inbouwhaard die bij jou en je ruimte past! Kies uit de eenzijdige inbouwhaard, de vierkante modellen en de doorkijkhouthaard.

Maatwerk en afwerking naar jouw (h)aard

We zorgen niet alleen voor een perfecte, technische installatie van je haard. Ook de afwerking nemen we op ons. We werken je inbouwhouthaard af zoals je wilt: strak, met gyproc, hout, een bekleding met natuursteen, tegeltjes, … Alles is mogelijk. Onze interieurvormgever adviseert je graag bij jouw bezoek aan onze sfeervolle showroom. Daarna komen we op afspraak bij jou thuis.

Heerlijk genieten van de warmte en gezelligheid van een kwalitatieve inbouwhaard?

Bel +32 3 366 00 09 of mail ons voor meer info.
Beleef jouw ultieme inbouwhouthaard in onze sfeervolle showroom!