Met een vrijstaande houtkachel geniet je van de sfeer van brandend hout

Kwalitatieve vrijstaande houtkachels van verschillende merken

  • Genieten van een mooi vlammenspel en een gezellige warmte van een houthaard?
  • Geen mogelijkheid om een houtkachel in te bouwen?
  • Op zoek naar een kwalitatieve vrijstaande houtkachel?

Bij Marlier Haarden vind je verschillende merken van losstaande houtkachels. Je kan ze stuk voor stuk zien en bewonderen in onze sfeervolle showroom. Kom zeker eens langs voor een eerste indruk en advies.

Losstaande houtkachel: dé sfeerhaard bij uitstek

Een houtkachel is de sfeerhaard bij uitstek. Heb je geen mogelijkheden om een inbouwkachel te laten installeren? Dan is een vrijstaande houtkachel een prima oplossing. Zo kan je toch eindeloos genieten van de gezellige sfeer van een houtkachel.

Onze merken

Lotus: de referentie voor je losstaande houtkachel

Lotus is een hoogwaardig Deens merk dat inzet op design, milieuvriendelijkheid én gebruiksvriendelijkheid. Kwaliteit en functionaliteit staan voorop wat betreft hun verschillende modellen vrijstaande houtkachels.

Optimaal effect van je brandhout in je Lotus losstaande houtkachel

Bovenal zet Lotus in op een optimale verbranding van je brandhout. Lotus zorgt ervoor dat je houtkachel zoveel mogelijk warmte per kilo hout aanlevert. Zo heeft je Lotus houthaard een heel performante grote verbrandingskamer.

Zuinig stoken

Zuinig stoken is met een Lotus houthaard vanzelfsprekend. Met grote houtblokken kan je een hele avond genieten van een gezellige warmte. Zo wordt je houtverbranding CO2-neutraal en is je losstaande houtkachel een echte aanwinst voor het klimaat en het milieu.

Modellen Lotus Jubilee 25 en Lotus Jubilee 35

Lotus Jubilee 25 en Lotus Jubilee 35 zijn twee heel knappe vrijstaande houtkachels met elegant design en uitzonderlijk gebruiksgemak.

In de Jubilee 25 kan je houtblokken kwijt tot wel 40 cm. De heel handige handgreep – in verschillende uitvoeringen – zorgt voor een nog handiger gebruik. In de grotere Jubilee 35 passen houtblokken tot 50 cm.

In beide modellen zorgt de heel grote verbrandingskamer voor een forse warmteafgifte. Een echte aanwinst als je zo optimaal mogelijk je hout wil verbranden en tegelijk een mooi design op prijs stelt.

voorzetkachel hout Lotus Jubilee 35/25

Skantherm: Duitse degelijkheid en esthetiek

De voorzethouthaarden van Skantherm zijn ook echte parels en voorbeelden van deugddoende warmte, esthetiek, sfeer en kracht. In deze serie van vrijstaande houtkachels vind je ook heel grote houtkamers. Wat maakt dat je met weinig hout heel veel warmte kan creëren en dus heel zuinig stookt.

De Skantherm Elements 603 Tunnel

Een heel strakke houtkachel is deze Elements 603 Tunnel. Verkrijgbaar in een heel strakke rechthoekige uitvoering én in een zachtere, ronde vorm. De rechthoekige Tunnel is stijlvol van alle kanten met aan de 3 zijden glas. Optimaal genieten van vlammen en zuinige, milieuvriendelijke warmte van een top vrijstaande houthaard! Val je meer voor zachtere vormen? Deze Elements is ook verkrijgbaar in een ronde vorm!

Jidé: vrijstaande houtkachels van Belgische makelij

Jidé bestaat al sedert 1990. Het Belgische bedrijf ligt in het hart van de Herve streek en staat voor kwaliteit, vakmanschap en moderne knowhow. Jidé is alom bekend voor zijn mooie strakke houtkachels. Ben je op zoek naar eenvoud en elegantie? Dan is Jidé jouw houtkachelmerk!

Voorzetkachels met hoog rendement

De losstaande houtkachels van Jidé zien er niet alleen tiptop uit, ze werken ook super efficiënt. Jidé heeft de voorbije jaren sterk ingezet op innovatie en technologische vooruitgang. Dat heeft zich vertaald in voorzetkachels met een hoog rendement en een optimale ecologische verbranding.

De Modul-Art met of zonder woodbox: ontdek hem in onze showroom!

Deze houtkachel – die je met en zonder ventilator kan krijgen – kan je met een sokkel, hangend of staand krijgen. En de woodbox – handig om je hout erin te stapelen – maakt dit ook een heel handig design. In de New Look versie komt deze Modul-Art met een prachtige metalen look. Zelf de Modul-Art met woodbox ervaren? Komt deze voorzetkachel bekijken in onze showroom!

Een vrijstaande houthaard kiezen die bij je past in onze showroom

Een vrijstaande houtkachel is een uitstekende keuze als je ecologische en budgetvriendelijk wil verwarmen. De manier om je energierekening naar beneden te krijgen. Graag nog wat meer advies en een model uitzoeken dat in je interieur en bij je budget past?

Kom langs in onze showroom. Je kan er enkele vrijstaande houtkachels zien en we geven je graag wat uitleg erbij.

Heerlijk genieten van de warmte en gezelligheid van een vrijstaande houthaard?

Bel +32 3 366 00 09 of mail ons voor meer info.
Beleef jouw ultieme voorzetkachel in onze sfeervolle showroom!