Geniet van 300 euro korting op je nieuwe M-design haard

Al gehoord van de Green deal? Wie zijn oude kachel op steenkool , pellets of hout vervangt door een nieuwe milieuvriendelijkere kachel of haard kan genieten van een vervangingspremie bij de Vlaamse overheid. Daarnaast trakteren wij ook nog met een Smart Deal.

De Vlaamse overheid wil vervuilende toestellen bannen in de huishoudens. De belangrijkste oorzaken zijn het stoken met hout in oudere en vervuilende toestellen en het slecht gebruik van toestellen. Daardoor is de luchtkwaliteit slechter tijdens het stookseizoen. Soms is er ook hinder voor omwonenden en er zijn ook gezondheidseffecten. 

Naast de Green deal, ook de Smart deal

Wij, samen met M-design, doen daar nog een schepje bovenop. Naast de Green deal, trakteren wij ook nog met de Smart Deal. Wij geven nog eens 300 euro extra korting, als je je oude vervuilende haard of kachel vervangt door een nieuwer model van M-Design. Dit voor gashaarden en houthaarden.

Deze actie is geldig vanaf 1 november 2019 tot 31 januari 2020 bij de aankoop van een nieuwe hout- of gashaard van M-Design. Niet cumuleerbaar met andere acties en enkel bij vervanging van een oud, vervuilend toestel.

Meer weten over deze actie? Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.

Smart deal M-Design