De bio-ethanolhaard van Planika:
ook zonder schouw genieten van een kachel

  • Je woont op een appartement en wil graag een kachel?
  • Je hebt geen schouw of gasleiding?
  • Je wil geurloos en roetloos genieten van de gezelligheid van een haard?

Een bio-ethanolhaard kopen? Kies voor een hoogkwalitatieve bio-ethanolhaard van Planika bij Marlier Haarden. Geen schouw, geen roet, geen geur en geen as.

Wat is een bio-ethanolhaard?

Een bio-ethanolhaard is een kachel die werkt op bio-ethanol, een biologische brandstof. Een bio-ethanolkachel werkt met een reservoir gevuld met bio-ethanol. Dat maakt dat je geen gasleiding nodig hebt of hout moet aanslepen. Zo kan je zonder schouw of gasaansluiting toch genieten van de warmte en gezelligheid van een kachel.

Geen schouw nodig voor uw kachel

Een haard of een kachel geeft een extra dimensie aan je woonruimte. Gezellige avonden dicht bij het vuur, een winternamiddag lezen bij de kachel. In een appartement of een loft is het vaak niet mogelijk omdat er geen schouw kan geïnstalleerd worden. Met een bio-ethanolhaard heb je geen schouw nodig. En kan je dus ook zonder schouw genieten van de gezellige warmte van een haard.

Design biohaarden van Planika

De biohaarden van Planika zien er niet alleen heel eigentijds en modern uit. Ze zijn gemaakt met de nieuwste technologieën en worden dag in dag uit verder ontwikkeld om de verbranding en de warmte verder te optimaliseren. Het zijn hoogtechnologische, exclusieve biohaarden die werken met een bio-ethanolderivaat.

Volledig automatische bio-ethanol inbouwhaard van Planika

Onze Planika inbouwhaarden op bio-ethanol werken volledig automatisch. Met een afstandsbediening bepaalt u de vlamhoogte en de warmte-intensiteit. De ontsteking en het uitdoven van uw biohaard gebeurt volledig automatisch. Onze modellen zijn in alle lengtes beschikbaar. U kunt een haard tot wel 8m lang laten inbouwen.

Ook voor woningen zonder gasleidingen

Lage-energiewoningen en BEN-woningen, de zogenaamde bijna-energieneutrale woningen, worden vanaf 2021 de norm voor nieuwbouw. Voor die woningen is het belangrijk om zo energievriendelijk en vrij van fossiele brandstoffen te functioneren. Bij een bio-ethanolhaard hoef je geen gasleiding te voorzien.

Top ecologische én veilige verbranding

Bio-ethanol is een biologische brandstof die gewonnen wordt uit biomassa door middel van fermentatie van suikers (uit bv. granen, suikerbieten, suikerriet, …). Een puur ecologische en natuurlijkvriendelijke brandstof dus. Bij de verbranding van bio-ethanol komen ook geen schadelijke stoffen vrij, noch CO of rook. Op en top veilig!

Prachtige vlammen, warme sfeer en heerlijke warmte

Bovenal bieden onze biohaarden jou – net zoals de vertrouwde gashaarden – een prachtig vlammenspel. Ze brengen sfeer en gezelligheid in uw leefruimte en zorgen tegelijk voor een deugddoende stralingswarmte. Kom het zelf ervaren in onze showroom. We tonen je graag alle mogelijkheden van de Planika bio-ethanolhaard. We maken het warm en gezellig voor jou!

Heerlijk genieten van de warmte en gezelligheid van een kwalitatieve bio-ethanolhaard?

Bel  +32 3 366 00 09 of mail ons voor meer info.
Of beleef onze biohaarden zelf in onze sfeervolle showroom.