Kalfire houthaarden bij Marlier Haarden: innovatief en duurzaam

De Kalfire liftdeurhaard: innovatie in design en technologie

Kalfire staat bekend om zijn innovatieve houthaarden die design en functionaliteit perfect combineren. De haarden uit de W-reeks zijn een toonbeeld van deze innovatie, met hun automatische liftdeur die het gebruiksgemak sterk verhoogt. Dit maakt het extra makkelijk om hout toe te voegen of de haard gedeeltelijk open te zetten om nog meer te genieten van je knetterend haardvuur.

Unieke eigenschappen van de Kalfire W-serie houthaarden

De W-haarden van Kalfire hebben een verdiepte bodem. Wat het hout leggen in de haard nog eenvoudiger maakt. Deze liftdeurhaarden hebben een uniek sluitmechanisme waarmee je de ruit van je haard kunt kantelen. Zo is het supermakkelijk om de ruit van je liftdeurhaard schoon te maken.

Kalfire liftdeurhaarden: design en verschillen modellen

Zelfs de achterwand van deze W-serie kan je zelf kiezen. Ga je voor een lamellen achterwand of een design achterwand? Er zijn ook verschillende modellen in de W-serie: het front model, roomdivider model, driezijdige liftdeurhaard, de hoekhaard en tunnelhaard. Allemaal verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Waarom kiezen voor een Kalfire houthaard?

De Kalfire houthaarden hebben een strak design, zijn gemaakt van robuuste materialen en hebben een verfijnde afwerking. Kiezen voor een liftdeurhaard van Kalfire betekent kiezen voor fantastische vuurbeleving, milieuvriendelijkheid, comfort en gebruiksgemak. En je hebt een ruime keuze uit verschillende modellen in verschillende stijlen.

Milieuvriendelijke houthaarden van Kalfire

Deze houthaarden behoren tot de milieuvriendelijkste houthaarden ter wereld. Dankzij hun perfecte afdichting en ingenieuze knowhow zorgen ze voor een optimale verbranding van je hout. Dat resulteert in een hoog rendement en een zeer kleine uitstoot van CO2 en fijnstof.

Kalfire Houthaarden bij Marlier Haarden

Waarom zou je een Kalfire houthaard kopen bij Marlier Haarden? In onze showroom vind je verschillende houthaarden van Kalfire. We verdelen Kalfire al geruime tijd en kennen het merk inmiddels door en door. Dit betekent dat we ook veel ervaring hebben met de installatie van de liftdeurhaarden van Kalfire.

Van advies tot Installatie

Onze inhouse interieurarchitect maakt graag een voorstel voor een liftdeurhaard van Kalfire in jouw interieur. Bij Marlier Haarden, krijg je niet alleen een kwaliteitsproduct, maar ook een uitstekende service van begin tot eind. Graag een voorstel voor jouw liftdeurhaard? Kom langs in onze gezellige showroom en laat je betoveren door het warme vuur van de Kalfire liftdeurhaard!

Heerlijk genieten van de deugddoende warmte en gezelligheid van een Kalfire liftdeurhaard?

Bel +32 3 366 00 09 of mail ons voor meer info.
Of beleef onze Kalfire houthaarden zelf in onze sfeervolle showroom!