Planika bio-ethanol haarden: de perfecte combinatie van design en gezelligheid

Strakke, innovatieve bio-ethanol haarden

Ben je op zoek naar een stijlvolle haard waar je geen schouw of gasleiding voor nodig hebt? Planika is jouw antwoord. Planika is een toonaangevend merk in de wereld van bio-ethanol haarden. Met hun hoofdkantoor in Polen en vestigingen in de Verenigde Staten en Azië, zijn ze wereldwijd erkend voor hun hoogwaardige biohaarden en innovatieve, strakke ontwerpen.

Waarom kiezen voor een bio-ethanol haard van Planika?

Bio-ethanol haarden van Planika bieden het gemak en de gezelligheid van een traditionele haard zonder de noodzaak van een schoorsteen of gasleiding. Dit maakt ze ideaal voor appartementen en lofts waar dergelijke voorzieningen vaak ontbreken. Of misschien heb je gewoon geen zin in het breekwerk dat nodig is voor een klassieke gaskachel of houthaard.

Volledig automatische bio-ethanol inbouwhaard van Planika

Onze Planika inbouwhaarden op bio-ethanol werken volledig automatisch. Met een afstandsbediening bepaalt u de vlamhoogte en de warmte-intensiteit. De ontsteking en het uitdoven van uw biohaard gebeurt volledig automatisch. Onze modellen zijn in alle lengtes beschikbaar. U kunt een haard tot wel 8m lang laten inbouwen.

Milieuvriendelijk

Een ander belangrijk voordeel van de Planika bio-ethanol haarden is hun milieuvriendelijkheid. Ze produceren geen CO2-uitstoot en verbranden geen hout. Dat maakt hen een heel groen alternatief voor traditionele haarden.

Brandstof voor je van bio-ethanol haard

De brandstof voor deze haarden is bio-ethanol of eco-fuel, dat wordt geproduceerd uit gefermenteerde suikers van suikerbieten en granen. Dit zorgt ervoor dat er geen rook of schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het verbrandingsproces.

Eenvoud en gemak

Planika bio-ethanol haarden zijn ook ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Met slechts één druk op de knop kan je je biohaard aansteken en doven. Bovendien regel je ook de hoogte van de vlammen en de warmteafgifte makkelijk zelf.

Verscheidenheid aan modellen

Planika biedt een breed scala aan modellen en maten om uit te kiezen.

Gepersonaliseerd interieuradvies voor je haardmeubel bij je Planika biohaard

Bij Marlier Haarden hebben we jarenlange ervaring met het merk Planika. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle, gezellige haard voor je appartement of loft, of een indrukwekkende bio-ethanol haard voor je horecazaak, een Planika bio-ethanolhaard is de perfecte keuze. Onze eigen interieurvormgever geeft je ook graag vrijblijvend advies geven over de installatie en afwerking van je bio-ethanol haardmeubel.

Heerlijk genieten van de deugddoende warmte en gezelligheid van een Planika bio-ethanolhaard?

Bel +32 3 366 00 09 of mail ons voor meer info.
Of beleef onze Planika biohaarden zelf in onze sfeervolle showroom!