M-Design gashaarden: warmte en gezelligheid het hele jaar door

Knappe, strakke gashaarden met op en tot rendabele verbrandingstechnologie

Bij M-Design zit je helemaal goed voor een knappe gashaard met de nieuwste en rendabelste verbrandingstechnologie. We zijn dan ook trotse verdeler van de M-Design gashaarden. M-Design is een op en top Belgisch merk dat staat voor kwaliteit, efficiënte verbranding, hoog rendement en – zoals hun naam zelf zegt – design van de bovenste plank.

Inbouwgashaarden en gascassettes van M-Design

M-Design heeft een breed assortiment aan inbouwgashaarden, ook bekend als gesloten gashaarden, en gascassettes. Gascassettes hebben niet zo’n groot afvoerkanaal nodig als een inbouwgashaard en zijn dus makkelijk te installeren als je geen ruimte hebt voor een inbouwgashaard.

De technologie achter M-Design gashaarden

De inbouwgashaarden van M-Design zijn zo ontworpen dat ze zorgen voor een optimale, heel rendabele verbranding. Dankzij jarenlange research heeft M-Design een optimale verbrandingstechniek kunnen ontwerpen. Dat maakt dat je met een M-Design gashaard in alle seizoenen geniet van de warmte en de gezelligheid van een inbouwgashaard of gascassette.

Ecologisch verwarmen met mooie grote vlammen in je gashaard

Nog ecologischer en zuiniger verwarmen? Kies voor de eco wave mode. Die zit standaard op alle M-Design inbouwgashaarden. Met deze instelling regel je de verbranding van je gashaard zo dat hij tot 50% en minder verbruikt. Eco Wave bepaalt slim het ritme en de hoogte van de vlammetjes. Je beleeft het gevoel van een echt vuur, maar met minder verbruik. Eco wave zorgt bij elke inbouwgashaard voor de beste verhouding tussen gezelligheid, rendement en gasverbruik.

De inbouwgashaard met slimme technologie

Je inbouwgashaard makkelijk zelf bedienen, zelfs op afstand? Dat kan met de bijzondere M-Design app voor je smartphone of tablet. Je bepaalt zelf de hoogte en het ritme van de vlam in je gashaard en zo ook de gezelligheid en het verbruik. Bijzonder handig en je hebt er geen extra afstandsbediening voor nodig.

Gesloten of open gashaard: wat past bij jou?

De keuze tussen een open of gesloten gashaard is significant. Waar open gashaarden lucht uit de kamer gebruiken, halen gesloten gashaarden van M-Design zuurstof via een rookkanaal. Dat zorgt voor een hogere efficiëntie en betere warmteverdeling.

Luna Diamond en True Vision reeksen

Wat de inbouwgashaarden van M-Design betreft, stellen we twee productlijnen voor in onze showroom: de Luna Diamond reeks en de True Vision reeks. De Luna Diamond reeks focust op horizontale modellen met een strak design, terwijl de True Vision reeks modellen biedt die lijken op een houthaard met een echt kampvuur.

Interra, de gascassette van M-Design: de flexibele oplossing

Heb je maar een beperkte ruimte voor je gashaard of een klein rookkanaal? De M-Design Interra gascassettes zijn de ideale oplossing. Eenvoudig te installeren en perfect als vervanging voor je oude open haard. En dat zonder in te leveren op warmte of sfeer!

Een voorstel op maat dankzij onze inhouse interieurvormgever

Elke woning is uniek en daarom werkt onze interieurvormgever nauw met jou samen om een voorstel te maken dat perfect aansluit bij de wensen en de stijl van jouw huis. Bezoek onze showroom voor een persoonlijk advies.

Waarom kiezen voor Marlier Haarden voor jouw inbouwgashaard of gascassette van M-Design?

Wij verdelen M-Design al heel lang en kennen het merk door en door. Dat maakt dat we ook veel ervaring hebben met de inbouw van de M-Design gashaarden. In onze showroom vind je verschillende gashaarden van M-Design: zowel inbouwgashaarden als gascassettes. Beleef de gezelligheid, het ultieme vuur en de passie van M-Design gashaarden bij ons.

Heerlijk genieten van de deugddoende warmte en gezelligheid van een M-Design gashaard of gascassette?

Bel +32 3 366 00 09 of mail ons voor meer info.
Of beleef zelf onze M-Design gashaarden en gascassettes in onze sfeervolle showroom!