Bodart & Gonay: Belgisch topmerk voor inbouwhouthaarden en inzethouthaarden

Bodart & Gonay: Belgische exquise houthaarden

Bij Marlier Haarden bieden we alleen de beste merken aan onze klanten aan te bieden. Eén van die merken is Bodart & Gonay, een naam die synoniem is voor kwaliteit, innovatie en esthetische elegantie in de wereld van inbouwhaarden en inzethaarden voor hout.

Bodart & Gonay is een Belgisch bedrijf in Herve in de provincie Luik. Het kachelbedrijf maakt sinds 1957 exquise houthaarden. Ooit zijn ze klein begonnen met traditionele houtkachels, maar evolueerden in de loop der tijd naar inzethaarden en introduceerden uiteindelijk ook inbouwhouthaarden in hun productlijn in de jaren ’70.

De houthaarden van B&G: hoogwaardig vakmanschap en verfijnd design

Wat Bodart & Gonay onderscheidt, is hun hoogwaardig vakmanschap in combinatie met een verfijnd design. Ze staan bekend om hun gepatenteerde technologieën die hoge efficiëntie en lage uitstoot van fijnstof mogelijk maken. Alle inbouwhaarden en inzethaarden van BG voldoen ook aan de Europese Ecodesign-norm. Zo draagt Bodart & Gonay actief bij aan een schonere en groenere omgeving.

De Concept inbouwhaard van Bodart & Gonay: maximaal zicht op de vlammen

Wij zijn zelf heel erg fan van hun Concept-lijn wat hun inbouwhaarden betreft. Deze inbouwhouthaarden onderscheiden zich door hun grote glaspartijen en subtiele frames. Dat geeft hen een unieke, strakke look die elk interieur verfraait. Deze eigentijdse inbouwhaarden laten de visie van BG op ontwerp helemaal tot zijn recht komen: minimalistisch design en maximale vlamzichtbaarheid.

De stilste ventilatoren in de Concept inbouwhouthaard

Technisch blinken deze inbouwhouthaarden ook uit door hun stille ventilatoren, hoge efficiëntie en lage deeltjesemissies. Bij BG integreren ze de allermodernste en nieuwste generatie ventilatoren. Ze verspreiden de warme lucht heel efficiënt en dat doen ze zo goed als in complete stilte. Hun inbouwhout functioneert ook zonder ventilatoren.

Technologische innovatie

Bodart & Gonay is niet alleen een pionier in design, maar ook in technologie. Ze hebben een aantal gepatenteerde technologieën ontwikkeld die hun haarden tot de meest efficiënte en milieuvriendelijke op de markt maken. Hun innovaties omvatten onder meer een geavanceerd verbrandingssysteem dat de uitstoot van deeltjes aanzienlijk vermindert.

BG Clap systeem: speciaal ontwikkeld voor passiefhuizen en lage-energiewoningen

Een ander technisch hoogstandje is hun BG Clap systeem. Dit systeem hebben ze speciaal ontwikkeld voor passieve huizen en lage-energiewoningen. Het zorgt ervoor dat er geen koude lucht of vocht bij het apparaat komt wanneer het de houthaard niet in gebruik is.

De ultra innovatieve inzethaard: de Infire Easy

Voor wie op zoek is naar een top-notch inzethaard, is Infire Easy zeker heel erg aan te bevelen. Beschikbaar met of zonder houtbox onder de haard.

Haal met deze inzethaard een echte eyecatcher in huis

En er valt nog heel wat positiefs te zeggen over de Infire Easy. De unieke gepatenteerde deur geeft jou een maximaal zicht op de vlammen. Zo haal je met deze inzethaard een echte eyecatcher in huis. De handgreep is afneembaar en je kan de deur zelfs op een kier zetten om zo geen condensatie op de ruit te krijgen als je de haard aansteekt. Het gepatenteerde Easy-systeem regelt automatisch de verbrandingsluchttoevoer voor een optimale verbranding en de snelheid van de ventilatoren.

Kom Bodart & Gonay ontdekken bij Marlier Haarden

Wij zijn trotse verdeler van dit prestigieuze kachelmerk. Zin gekregen om deze houthaarden echt te zien én te beleven? Kom zeker eens langs in onze winkel. We nemen graag alle tijd voor jou om extra informatie te geven en advies te geven over de ideale Bodart & Gonay houthaard voor jouw leefruimte!

Heerlijk genieten van de deugddoende warmte en gezelligheid van een Bodart & Gonay houthaard?

Bel +32 3 366 00 09 of mail ons voor meer info.
Of beleef onze Bodart & Gonay houthaarden zelf in onze sfeervolle showroom!