Kalfire gashaarden bij Marlier Haarden: innovatieve en duurzame haarden

Geavanceerde vuurtechnologie in de Kalfire gashaard

Ontdek bij Marlier Haarden de innovatieve wereld van Kalfire gashaarden. Als erkend dealer bieden wij u het beste van Nederlands design en geavanceerde vuurtechnologie.

Sinds 1981 brengt het familiebedrijf Kalfire warmte in huis met gashaarden die bekend staan om hun robuuste kwaliteit en comfort. Deze haarden zijn niet alleen innovatief en duurzaam, maar ook energiezuinig. Ze zorgen voor een prachtig realistisch vlambeeld en zijn ongetwijfeld een eyecatcher in uw woonruimte.

Innovaties op het gebied van vuurbeleving

Een van de sterke punten van Kalfire is hun vooruitstrevende en vernieuwende benadering.

Kalfire’s gepatenteerde technologieën zorgen voor een ongeëvenaarde vlambeleving en comfort. Met een Kalfire gashaard haal je altijd de meest up-to-date en duurzame technologie in huis.

Ongekend hoog rendement

Kalfire haarden worden wereldwijd geprezen en hebben talloze prijzen gewonnen voor hun innovatie en een ongekend hoog rendement. Met een Kalfire haard kan je flink besparen op je gasrekening.

Milieuvriendelijk, duurzaam en energiezuinig

Een Kalfire inbouwgashaard is milieuvriendelijk, duurzaam en energiezuinig. Deze gashaarden zijn geschikt voor aardgas en (bio) propaan en leveren directe warmte met een hoog rendement.

Heel wat modellen gashaarden van Kalfire zijn H2-ready: ze kunnen branden op een mengsel van waterstof en gas. Deze haarden zijn zeer zuinig en leveren directe warmte met een hoog rendement. Bovendien hebben al deze gashaarden een ECO-stand, waarmee je tot 40% aan gas kunt besparen!

DE GI serie van Kalfire gashaarden: geavanceerd en hoog rendement

De GI gashaarden van Kalfire zijn geïnspireerd op een kampvuur in de vrije natuur. Deze enorm zuinige gashaarden bootsen de vlammen en de vonken van een natuurlijk vuur heel goed na. De Kalfire GI is trouwens ook een intelligente gashaard: hij berekent altijd het mooiste en meest efficiënte vlambeeld. Gebruik ook zeker de moderne, uitgebreide app of de gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Met de (optionele) Natuurlijke Spark Generator laat je vonkjes uit de brandende vlammen opstijgen en langzaam verbranden. Net een echt vuur!

GI gashaard: ideaal voor nieuwbouw en renovatie

De GI gashaard is dé ideale haard voor nieuwbouw of een degelijke renovatie. Je kan deze gashaard volledig via de app bedienen en met de app zelfs je gasverbruik in de gaten houden. Toch behoud je met een minimaal verbruik nog een mooie, volle vlam.

De GP gashaarden van Kalfire: natuurlijke vuurbeleving

De Kalfire GP gashaard met prestige brander zorgt voor een natuurlijke vuurbeleving. Gemak en optimale vuurbeleving komen samen in deze gashaarden. De keramische, handgemaakte houtstammen hebben ingebouwde branders en creëren hiermee een hoog en vol vlambeeld. Ook bij deze modellenreeks kan je kiezen voor een ingebouwde Natuurlijke Spark Generator: het is net alsof er echte vonkjes uit je haard tevoorschijn komen.

G-serie: horizontale gashaarden

De G-serie zijn horizontale gashaarden met een lineaire 3D-brander.  Kies uit verschillende frontmodellen, een 3-zijdige model en een hoekmodel. Er zijn uitvoeringen beschikbaar tot wel 170 cm lang! Je kan kiezen uit stammen, witte of beige steentjes of kryptonite. Ook deze modellen zijn futureproof met hun H2-mogelijkheid en propaanaansluiting.

Waarom kiezen voor een Kalfire gashaard bij Marlier Haarden?

Je krijgt bij ons ook advies over de inbouw van je gashaard en hoe die te integreren in je woonruimte. Onze inhouse interieurvormgever helpt je daarbij. Wij zijn zelf grote fan van Kalfire en hebben intussen heel wat positieve ervaringen met de gashaarden van Kalfire: een echte topkwaliteit gashaard. Kom Kalfire vandaag nog beleven in onze showroom.

Heerlijk genieten van de deugddoende warmte en gezelligheid van een Kalfire gashaard?

Bel +32 3 366 00 09 of mail ons voor meer info.
Of beleef onze Kalfire gashaarden zelf in onze sfeervolle showroom!