HETA Houtkachel gezocht? Marlier Haarden is je vertrouwde adres!

De HETA houtkachel: gezelligheid én technisch vernuft

Marlier Haarden is jouw vertrouwde adres voor HETA houtkachels in België. Als geselecteerde verdeler van HETA bieden we je de unieke kans om echt Deens vakmanschap te ervaren. De houtkachels van HETA zijn uniek en combineren gezelligheid en technisch vernuft.

HETA houtkachels: 150 Jaar Deens Vakmanschap

HETA is een merk dat al meer dan 150 jaar zijn stempel drukt op de kachelindustrie. Elk HETA-product wordt ontworpen en vervaardigd in hun eigen fabriek in Denemarken. Met een HETA houtkachel haalt u niet alleen een fantastische warmtebron in huis, maar ook een stukje Deense cultuur en knowhow.

De kracht van staal en gietijzer

Het verschil zit hem in de details. HETA houtkachels zijn gemaakt van staal en gietijzer, in tegenstelling tot vele andere merken die (goedkoper en minder sterk) plaatstaal gebruiken. Dit maakt een HETA houtkachel robuust en stevig, gebouwd om lang mee te gaan.

Innovatie en energie-efficiëntie

Bij HETA staan ze voor innovatie en voortdurende verbetering. Hun hoge energieomzettingsrendement betekent dat je hout optimaal wordt verbrand. Zo verbruik je minder hout en is de uitstoot minimaal. Enkele van hun haarden hebben een fijnstofuitstoot van minder dan 3 milligram, ver onder de Europese norm van 40 milligram.

Uniek voor HETA houtkachels: de Clean Burn technologie met Ecodesign label

De haarden en kachels van HETA beantwoorden volledig aan de strenge Europese Ecodesign normen en behoren zo wereldwijd tot de milieuvriendelijkste kachels. Met hun unieke vuurkamer en luchtkanalen worden CO² en schadelijke deeltjes tot een absoluut minimum beperkt. Deze Clean Burn technologie is revolutionair te noemen en behoort tot de zuiverste verbranding op de markt momenteel.

Extra lange garantie van kwaliteit

Een ander voordeel van de HETA houtkachel? De lange garantie! Elke kachel wordt geleverd met vijf jaar garantie op de vuurhaard, een bewijs van hun eigen vertrouwen in de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten.

Marlier Haarden: jouw geselecteerde verdeler van HETA

Bij Marlier Haarden delen we dezelfde waarden als HETA. Wij geloven in kwaliteit, duurzaamheid en het bieden van de beste service aan onze klanten. Daarom zijn wij een van de weinige geselecteerde verdelers van HETA houtkachels in België.

Ontdek ons assortiment HETA houtkachels

We hebben een aantal HETA houtkachels in onze showroom staan. Zo kan je ze zien en hun weldadige, ecologische warmte zelf beleven.

Ontdek de wereld van HETA houtkachels bij Marlier Haarden. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale HETA houtkachel in België.

Heerlijk genieten van de deugddoende warmte en gezelligheid van een HETA houtkachel?

Bel +32 3 366 00 09 of mail ons voor meer info.
Of beleef onze HETA houtkachels zelf in onze sfeervolle showroom!