Kalfire Elektrische Haarden bij Marlier Haarden: innovatief en zo sfeervol!

Kalfire: toonaangevend Nederlands merk

Bij Marlier Haarden vind je in ons breed assortiment ook de Kalfire elektrische haarden. Kalfire, een toonaangevend Nederlands merk, staat bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige haarden. Als familiebedrijf combineert Kalfire traditioneel vakmanschap met moderne technologie. En dat al sinds 1981.

Vooruitstrevend en vernieuwend

Kalfire is een pionier in de haardenindustrie en altijd op zoek naar nieuwe manieren om de ervaring van hun klanten te verbeteren. Hun elektrische haarden zijn hier een perfect voorbeeld van. Met unieke en innovatieve projectietechnieken creëren ze een realistisch vlammeneffect dat je huiskamer omtovert in een gezellige, warme plek. Ze noemen hun elektrische haarden dan ook holografische haarden.

Nul emissie met de Kalfire elektrisch haard in je woonkamer!

Een belangrijk voordeel van de elektrische haarden van Kalfire is dat ze geen CO2 uitstoten. Dit maakt ze niet alleen milieuvriendelijk, maar ook ideaal voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.

De elektrische haard van Kalfire: de E-one

Al de voordelen van een elektrische haard terugvinden in één enkel model? De Kalfire E-one is een uitstekende elektrische sfeerhaard. Een duurzame elektrische kachel met een prachtig vlammenspel. Deze elektrische kachel heeft geen rookkanaal: je kan hem plaatsen waar je maar wilt. Alles aan deze elektrische haard is aanpasbaar: van de vlamhoogte tot de lichtkleur en het vuurgeluid.

Zelfgemaakte houtstammen

Kalfire biedt verschillende modellen aan in hun populaire elektrische E-one serie. Of je nu op zoek bent naar een fronthaard, driezijdige haard of hoekhaard, Kalfire heeft het allemaal. En met hun echte boomstammen voegt elke Kalfire haard een stukje huiselijkheid toe aan je interieur. Hun unieke holografische technologie projecteert een levensecht 3D-vuurbeeld op zelfgemaakte houtstammen voor een ultieme vuurbeleving.

De elektrische kachel bij uitstek van Kalfire: de E-one 100F

Dit is dé hightech designhaard die werkelijk in elk interieur past. Met innovatieve technieken creëert Kalfire heel realistische vlammen. Bovendien geeft deze elektrische kachel nul uitstoot van CO2 of andere gassen. En je verbruikt uiteraard ook geen fossiele brandstoffen. Een rookkanaal of gasaansluiting is niet nodig. Hout aansleuren, hoef je ook al niet te doen. Niks dan goeds over deze Kalfire E-one 100F!

Veilig in gebruik

Veiligheid is een topprioriteit voor Kalfire. Hun elektrische haarden zijn ontworpen met veiligheidsfuncties die ervoor zorgen dat je zonder zorgen kunt genieten van een gezellig vuur.

De E-series: de bijzonder budgetvriendelijke elektrische haard

Op zoek naar een elektrische haard die volop zorgt voor sfeer en gezelligheid, maar niet veel warmte hoeft te geven? En die bovendien ook nog eens heel budgetvriendelijk is? De E-series is jouw ideale elektrische haard met zijn ultra-realistisch vuurbeeld, geïntegreerde sfeerverlichting en verwarming (750W-1500W. Je kan kiezen uit twee modellen. De E-55 is 121 cm breed en lijnt perfect uit met tv’s van 55 inch. De E-65 is 147 cm breed en lijnt perfect uit met 65 inch tv’s.

Ontdek de Kalfire elektrische haarden in onze showroom

Of je nu op zoek bent naar een sfeervolle toevoeging aan je woonkamer of een milieuvriendelijke kachel, de Kalfire elektrische haarden voldoen aan al je behoeften. Bezoek de showroom van Marlier Haarden vandaag nog en vind de perfecte Kalfire haard voor jouw interieur.

Heerlijk genieten van de deugddoende warmte en gezelligheid van een Kalfire elektrische haard?

Bel +32 3 366 00 09 of mail ons voor meer info.
Of beleef onze Kalfire elektrische haarden zelf in onze sfeervolle showroom!