Jidé inbouwhouthaarden en inzethaarden: Belgische kwaliteit en elegantie

Jidé: innovatief Belgisch merk

Bij Marlier Haarden willen we het beste bieden aan onze klanten. Daarom hebben we er ook voor gekozen om de inzethaarden en inbouwhouthaarden van het merk Jidé in ons assortiment op te nemen. Jidé staat als merk bekend om zijn innovatie, kwaliteit en aandacht voor het milieu. Jidé is een Belgisch merk en is gespecialiseerd in inbouwhouthaarden en inzethaarden (de vroegere cassettes). Hun houthaarden zijn niet alleen functioneel, maar ook een bijzonder elegante toevoeging voor je interieur.

De inbouwhouthaard van Jidé: de LOFT-reeks

Een topdesign inbouwhaard die zowel in een meer klassiek interieur als in een heel moderne woonruimte helemaal tot zijn recht komt: de LOFT inbouwhouthaard van Jidé. Deze inbouwhaard heeft een hoog vermogen en biedt toch een ruim zicht op je haardvuur. De LOFT inbouwhoutkachel is te krijgen zowel in een horizontale als in een verticale uitvoering.

Kleine inbouwdiepte

Nog een groot voordeel van deze inbouwhouthaard: hij heeft een kleine inbouwdiepte. Ideaal dus als je niet al te veel plaats hebt. Met zijn magisch vlammenspel en strak kader in étiré past hij in iedere woning. Zijn rookkanalen hebben kleine diameters, wat hem dus heel geschikt maakt voor renovaties.

Vervang je oude cassette haard door een Jidé PURE  Inzethaard

Als je overweegt om je oude cassette haard te vervangen, is een inzethaard van Jidé een uitstekend alternatief. Zoals zijn naam al zegt, is dit een pure inzethaard. Een inzetkachel met een fijn kader en een heel moderne uitstraling. Uiteraard komt deze prachtige Belgische inzethaard ook met een hoog rendement. Je geniet van een heel zuinige verbranding en een betoverend vuur. Het New Look model met zwart glazen look is een mooi voorbeeld van die strakke uitstraling.

Pure L en XL

Op zoek naar een grote of zelfs extra grote inzethaard? Ga dan voor de Pure L of XL van Jidé. Met deze grote inzethaard geniet je van een optimaal zicht op het fascinerende vlammenspel van het brandende hout. En een warm gevoel krijg je er zomaar bij.

Geen convectiekanalen nodig met een Jidé PURE inzethaard

Een van de vele voordelen van een Jidé inzethaard is dat er geen convectiekanalen nodig zijn. Dit maakt de installatie eenvoudiger en minder ingrijpend. En ook als je van je open haard vanaf wilt, is een PURE  inzethaard met hout een veel beter alternatief. Het biedt een hoger rendement en minder roet en rook dan een open haard.

Ontdek de Modul-Art serie houtkachels van Jidé

Deze houtkachel – met of zonder ventilator – kan je met een sokkel, hangend of staand krijgen. En de woodbox – handig om je hout erin te stapelen – maakt dit ook een heel handig design. In de New Look versie komt deze Modul-Art met een prachtige metalen look. Zelf de Modul-Art met woodbox ervaren? Komt deze voorzetkachel bekijken in onze showroom!

100% Belgisch: Jidé haarden en kachels

Elke haard en kachel van Jidé is 100% Belgisch, van ontwerp tot productie. Dit betekent dat je volop kunt vertrouwen op de kwaliteit en duurzaamheid van deze producten. Bovendien voldoen alle Jidé haarden en kachels aan de Europese Ecodesign norm. Dat betekent dat ze een ecologische verbranding hebben en hoge rendementen leveren.

Bezoek onze showroom en ontdek de inzethaarden en houtkachels van Jidé

We nodigen je graag uit om onze showroom te bezoeken om de Jidé inbouwhaarden en inzethaarden zelf te ervaren. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de perfecte Jidé inzethaard of inbouwhouthaard voor jouw woning te vinden.

Heerlijk genieten van de deugddoende warmte en gezelligheid van een Jidé houthaard?

Bel +32 3 366 00 09 of mail ons voor meer info.
Of beleef onze Jidé houthaarden zelf in onze sfeervolle showroom!