M-Design houthaarden bij Marlier Haarden: strak design, hoog rendement en zuinige verbranding

De M-Design houthaard: ambachtelijk vervaardigd in België in eigen fabriek

Marlier Haarden is trotse verdeler van M-Design houthaarden. Deze prachtige Belgische haarden combineren strak design met een heel zuinige verbranding en een hoog rendement. M-Design produceert alle houthaarden in hun eigen fabriek. Het resultaat is een reeks houthaarden die niet alleen mooi zijn, maar ook betrouwbaar en duurzaam. M-Design is een sterk Belgisch merk!

M-Design houthaarden: synoniem voor strak design

M-Design staat, zoals de naam al doet vermoeden, bekend om zijn prachtig en strak design. Dankzij de ruime glaspartijen van de M-Design houthaarden krijg je een onbelemmerd zicht op de vlammen. En dat zorgt meteen voor een warme en gezellige sfeer in uw huis. Onze M-Design houthaarden zijn strak en minimalistisch en passen in zowel moderne als landelijke interieurs.

M-Design houthaarden: zuinige verbranding en hoog rendement

De houthaarden van M-Design zijn niet alleen mooi, maar ook efficiënt. Ze hebben een Europees Ecolabel, wat betekent dat hun verbranding zeer zuinig is en een hoog rendement biedt. Alle M-Design houthaarden beschikken over een performant verbrandingssysteem met luchtspoeling, waardoor het glas schoon blijft en je nog zuiniger stookt.

De M-Design liftdeurhaard: de Luna Diamond reeks: comfort alom!

Gebruiksgemak is een belangrijk kenmerk van M-Design houthaarden. De Luna Diamond reeks beschikt over een ergonomische liftdeur die makkelijk te openen en schoon te maken is. Ook het vonkenscherm werkt zowel manueel als automatisch. Met de optie swipe die voorzien is van een stappenmotoren krijg je bovendien een optimale verbranding. En met hun app op je smartphone gaat het stoken nog makkelijker!

Ruime keuze aan modellen M-Design liftdeurhaarden en inbouwhaarden

Binnen het assortiment van M-Design vind je zowel de liftdeurhaarden als de klassieke inbouwhaarden in verschillende modellen:

  • horizontale haarden
  • verticale haarden
  • front haarden
  • doorkijkhaarden
  • hoekhaarden (enkel met liftdeur)
  • roomdividers

Zo vind je altijd wel een M-Design houthaard die in uw interieur past.

De inbouwhaarden van M-Design: de Venus Green+

Echte warmte zit vanbinnen. Heb je nog ergens een plek of hoekje vrij in jouw interieur? Laat ons er dan een Venus Green+ houthaard installeren. De Venus inbouwhaarden van M-Design heb je in verschillende afmetingen. Ze functioneren zelfs zonder ventilator als er twee warmte-uitgangen worden geïnstalleerd.

Waarom een M-Design houthaard kopen bij Marlier Haarden?

In onze showroom kan je verschillende M-Design houthaarden bekijken én beleven. We zijn al lang M-Design verdeler en kennen het merk door en door. Onze ervaring met de inbouw van M-Design houthaarden maakt ons de perfecte keuze voor jouw nieuwe M-Design houthaard.

Onze inhouse interieurarchitect maakt een voorstel voor de inbouw van uw M-Design houthaard

Wil je graag je houthaard of liftdeurhaard van M-Design laten inbouwen? Onze inhouse interieurarchitect maakt graag een voorstel van ontwerp voor jou. Bezoek vandaag nog onze showroom en ervaar zelf de gezelligheid, het ultieme vuur en de passie van M-Design houthaarden.

Heerlijk genieten van de deugddoende warmte en gezelligheid van een M-Design houthaard?

Bel +32 3 366 00 09 of mail ons voor meer info.
Of beleef onze M-Design houthaarden zelf in onze sfeervolle showroom!