Inbouwgashaard van M-Design: gezellige blikvanger in je woonkamer

M-Design inbouwgashaard: elegante combinatie van gebruiksgemak en design

Met onze inbouwgashaard van M-Design creëer je instant sfeer en gezelligheid in huis.

Gashaarden van M-Design hebben een sobere, elegante en strakke afwerking. Het glaskader sluit perfect aan op de afwerking van jouw haardwand. Hierdoor komen de dansende vlammen van je inbouwgashaard perfect tot hun recht.

Marlier Haarden: M-Design gashaard kopen in Antwerpen

Bij Marlier Haarden hebben we een groot aanbod M-Design haarden. Van klassiek tot strak modern. Ons maatwerk maakt alles mogelijk. Wij zorgen voor een naadloze en perfect afgewerkte bekleding van jouw inbouwgashaard. Beleef de gezelligheid van een M-Design gashaard in onze showroom in Zoersel.

M-Design biedt de beste verhouding tussen rendement, gezelligheid en zuinigheid

M-Design beheerst de nieuwste technologieën en biedt ongezien comfort in gashaarden:

  • Moderne en klassieke gashaarden voor jouw woonkamer.
  • Beschikbaar in allerlei vormen, afmetingen en afwerkingen.
  • Perfect voor een inbouwgashaard op maat van jouw leefruimte.
  • Gebruiksvriendelijk: bedien je gashaard met je smarttoestel.
  • Eco Wave: met 1 druk op de knop bepaal je de hoogte en het ritme van de vlammen.
  • Eco Switch: beheer de branders voor de ideale kamertemperatuur.
  • HR+ kwaliteitslabel: goed voor je energiefactuur en de planeet.

True Vision: stijlvol met eindeloze inbouwopties

True Vision is de nieuwste serie gashaarden van M-Design. Wil je deze stijlvolle gashaard inbouwen in een lange muur of combineren met een prachtig haardmeubel? Alles is mogelijk. Binnen ons assortiment kies je uit fronthaarden, hoekhaarden en driezijdige haarden. Wil je ruimte besparen? Kies dan voor de hoge True Vision. Deze slanke haard creëert een prachtig, verticaal vuurspel in jouw woonkamer.

Gebruiksvriendelijke app voor je gashaard

De inbouwgashaarden van M-Design zijn enorm gebruiksvriendelijk. Bedien je gashaard vanuit je zetel met de handige Gateway app van M-Design. Met een simpele druk op je smartphone of tablet breng je de gezelligheid in huis.

Jij bepaalt het vlammenspel

De Ecowave zorgt voor de optimale verbranding van je gashaard. Met deze ecologische instelling verbruikt je gaskachel tot 50% minder energie. Bepaal zelf de intensiteit en het ritme van de vlammen en voel je als een echte dirigent van het vlammenspel.

Verlaag de kamertemperatuur zonder het vuurspel te missen

Heb je het warm genoeg, maar wil je het prachtig vlammenspel niet missen? Gebruik dan de Ecoswitch. Met deze app schakel je vanop afstand een of meerdere branders uit. Hierdoor blijf je genieten van de sfeervolle vlammen zonder dat de kamertemperatuur stijgt.

M-Design: de ecologische keuze

M-Design biedt unieke, ecologische gashaarden. Dankzij de HR+ kwaliteitslabel is dit merk gashaarden betrouwbaar en rendabel. Concreet betekent het HR+ label dat minstens 85% van de gebruikte energie zich omzet in warmte. Je bespaart op je energiefactuur en je draagt een steentje bij aan een gezond milieu.

Ontdek M-design in onze showroom!

Breng een bezoekje aan onze Showroom in Zoersel en laat je inspireren. Wij adviseren jou graag over al onze haardoplossingen van M-design zodat jij de beste keuze maakt: een haard die perfect past bij jouw wensen en leefruimte.

Het lekker gezellig maken in jouw woonkamer met een kwalitatieve gashaard?
Kies voor een M-Design inbouwgashaard bij Marlier Haarden!

Bel +32 3 366 00 09 of mail ons voor meer info.
Of beleef onze haarden zelf in onze sfeervolle showroom!