“Onze haardcassette brengt meteen warmte in ons interieur”

Nieuws

Heb je een open haard en zou je daar graag een gesloten haard van maken? Dit zonder verbouwingen en vuiligheid? Dan is de installatie van een cassette mogelijks een optie. Je kan daarbij kiezen voor een hout-  of gascassette. Net zoals de familie Neyt in Brugge deed.

Veiligheid

Frederik & Charlotte zijn recentelijk ouders geworden en bereiden hun huis voor op spelende kinderen. Hun open haard geeft hen een onveilig gevoel, niet alleen naar hun zoontje toe, maar ook naar brandveiligheid. Daarom kozen zij voor een gesloten haardcassette van M-Design die werkt op gas. Dankzij de aanwezigheid van een gasketel in de kelder onder de woonkamer kon dit vlot geïnstalleerd worden.

In no time gefixt

“Na een bezoek van Bart van Marlier Haarden bij ons thuis, waren we snel verkocht. De installatie ging in 1 dag geklaard zijn en we werden verzekerd dat onze woonkamer niet onder het stof ging liggen. En zo geschiedde, na 1 dag werken, konden wij genieten van onze mooie gashaard. Meteen een upgrade voor ons interieur én perfect om de winter in te gaan met onze kersverse baby!”, vertelt Charlotte.

Met 1 klik aan en uit

”Het grote voordeel aan onze gashaard is de eenvoud in bediening. Wij hadden geen zin in een haard waarbij je hout moet verzamelen en de haard altijd in de gaten moet houden. Via de afstandsbediening steek je hem aan en regel je de temperatuur. Ook de vlamhoogte kan je vlot instellen naar eigen wens. De haard geeft een constante warme temperatuur en het zorgt voor die extra gezellige toets zonder enige vuiligheid in je woonkamer”, aldus Frederik.

Goedkoper dan inbouw

“Een haardcassette is voor ons de ideale oplossing. We steken onze gashaard dagelijks aan met een simpele druk op de knop. Ook als we gaan slapen, kunnen we de haard vlot uitschakelen en hoeven we niet te wachten tot het vuur gedoofd is zoals bij een houthaard. Ook naar prijs is dit een goedkopere oplossing dan een ingebouwde gashaard”, concludeert Charlotte tevreden.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van een cassette voor jouw woning? Kom langs in onze showroom of contacteer ons via info@marlierhaarden.be of  +32 474 76 01 69