Een gaskachel kopen in de buurt van Antwerpen?
Kom zeker eens langs bij Marlier Haarden!

Op zoek naar een kwalitatieve gaskachel rond Antwerpen?

Woon je in of rond Antwerpen en ben je op zoek naar een kwalitatieve gaskachel? Kom dan zeker eens langs bij Marlier Haarden. Je vindt ons in het centrum van Zoersel, vlak bij de afrit van de snelweg E 34 op een kleine 20 minuten van Antwerpen. Geen parkeerproblemen bij ons want er is ruime parkinggelegenheid voor onze winkel.

Marlier haarden is dé referentie voor gaskachels in en rond Antwerpen

Voor mensen uit Antwerpen en de Kempen zijn wij de referentie voor gaskachels. Bij Marlier Haarden vind je het totale aanbod van gaskachels van het merk M-Design. M-Design is het hoogkwalitatieve Belgisch merk en de referentie voor een duurzame gaskachel.

Een gaskachel van M-Design? Een prima idee!

We installeren al jaren gaskachels van M-Design en hebben met M-Design alleen maar uitstekende ervaringen. Een gaskachel kopen van M-Design is dus een prima idee.

Gaskachel als sfeerbrenger

Een gaskachel is een fantastische sfeerbrenger. Uren kan je kijken naar het fascinerende vlammenspel. En natuurlijk geeft een gaskachel ook een heel aangename, gezonde en gezellige warmte in je woonkamer. Een gaskachel is ook nog eens heel gebruiksvriendelijk omdat je geen houtblokken hoeft aan te sleuren om je gaskachel aan te steken.

Welk merk gaskachel?

Voor je een gaskachel gaat kopen, wil je eerst nadenken over welk merk gaskachel je in huis wil halen. Wij verdelen en plaatsen enkel de gaskachels van M-Design omdat we zo overtuigd zijn van dit knappe Belgische gaskachelmerk. Waarom? Omdat je heel veel gaskachel krijgt voor het bedrag dat je betaalt.

De voordelen van een gaskachel van M-Design

Als je een inbouw gaskachel van M-Design koopt, kies je voor een hoogkwalitatieve gaskachel. En je krijgt heel wat om van te genieten:

  • Heel moderne gaskachels met strak design
  • Meer klassieke gaskachels voor landelijke interieurs
  • Keuze uit veel modellen met allerlei afmetingen
  • Gebruiksvriendelijke gaskachels bedienbaar met je smartphone
  • Ecologisch kwaliteitslabel dat rendabiliteit waarborgt

Inbouw gaskachel helemaal afgewerkt op maat van jouw interieur

We bouwen je gaskachel ook helemaal in, volgens alle technische vereisten zodat je gaskachel achteraf optimaal brandt en verbrandt. En we maken er tegelijk ook iets heel mooi van! We bouwen je gashaard helemaal in zoals jij voor ogen hebt en maken er een prachtig haardmeubel van. Hoe wil jij je gaskachel ingebouwd hebben? Afgewerkt met gyproc, met natuursteen, met tegels of met hout?

Wat kost een inbouw gaskachel?

Alles hangt af van het model dat je kiest, de grootte, hoezeer je de gaskachel laat inbouwen, met welke materialen je je gaskachel wil bekleden, … Heb je een bepaald budget in gedachten? We bekijken graag samen met jou wat er voor dat budget allemaal mogelijk is. Zo kan je een optimaal functionerende gaskachel kopen die ook perfect in je interieur past.

Ontdek je ideale gaskachel in onze showroom!

Een gaskachel kopen, dat doe je niet iedere dag. Daarom geven we je graag gedegen advies over de ideale gaskachel voor jouw woning. Breng een bezoek aan onze sfeervolle showroom in Zoersel bij Antwerpen en laat je inspireren door onze verschillende modellen gaskachels. Een gaskachel kopen, dat doe je beredeneerd en geïnformeerd! Wij zijn er voor jou!

Het lekker warm maken in jouw woonkamer met een prachtige speksteenkachel?
Kies voor een milieuvriendelijke speksteenkachel bij Marlier Haarden!

Bel +32 3 366 00 09 of mail ons voor meer info.
Beleef onze speksteenkachels zelf in onze sfeervolle showroom!