Moderne gaskachel: een must in elke leefruimte

Moderne gashaard gezocht?

Een moderne gashaard ziet er niet alleen heel strak en gelikt uit. Zo’n ultramoderne gaskachel heeft ook toptechnologie die zorgt voor een heel zuinig gasverbruik en de ultieme gezellige warmte.  Bij Marlier Haarden in Zoersel zijn we gespecialiseerd in moderne gashaarden – inbouw en gascassettes.

Moderne gaskachel met strak design

Het eerste wat in het oog springt bij een kachel of haard in je living, is vanzelfsprekend het design van de kachel. Marlier Haarden heeft voor zijn gaskachels daarom resoluut gekozen voor M-Design. M-Design is het een Belgisch kachelmerk dat bekend is om zijn strakke en moderne ontwerpen. Als je op zoek bent naar een moderne gaskachel, dan is M-Design een verstandige keuze.

Moderne verbrandingstechniek in strakke gaskachel

Je wil niet alleen een gaskachel die er modern uitziet. Ook de werking ervan moet heel modern en vooruitstrevend zijn. Het Belgische M-Design, dat we in onze toonzaal in verschillende modellen laten zien, heeft jarenlang geïnvesteerd in research naar de optimale verbrandingstechniek. Met ieder nieuw model gaskachel dat ze op de markt brengen is de verbrandingstechniek nog geavanceerder en nog verder geoptimaliseerd.

Moderne gashaard laat je besparen op je gasverbruik

En natuurlijk is vandaag de dag ook milieuvriendelijkheid een volkomen terechte eis van de gebruiker van de moderne gashaard. Met onze M-Design gaskachels spelen we daar helemaal op in. Zo kan je met een simpele druk op de knop je gasverbruik verminderen tot 50%. Evenveel gezelligheid, maar de helft minder verbruik en een optimaler rendement.

Extra besparen op gasverbruik door gasbranders uit te schakelen

En de grotere modellen van de moderne gashaarden die je bij ons vindt, hebben nog extra mogelijkheden. Zo kan je een of twee van de branders uitschakelen als het te warm wordt. Je gashaard blijft branden en voor gezelligheid zorgen, maar produceert geen overtollige warmte. Je bespaart zo op je gasverbruik zonder in te moeten boeten op sfeer in je woonruimte.

Moderne gaskachel bedien je met je smartphone

Een moderne gaskachel moet ook synoniem zijn met gemak. En wat is er makkelijker dan je gashaard op afstand bedienen?

Met de speciale app op je smartphone, tablet hoef je niet meer recht te staan of nog een extra afstandsbediening in huis te halen. Je bedient met je moderne app je moderne gashaard in een mum van tijd. Hoogte en ritme van de vlammen bepaal je zelf, net zoals je gasverbruik.

Gebruiksgemak gekoppeld aan zuinig verbruik, dat bieden we je graag aan met onze ultramoderne gaskachels van de jongste generatie.

Inbouwgaskachel strak en modern ingebouwd in je interieur

Moderne gaskachels en gashaarden passen wonderwel in moderne, strakke interieurs, maar doen het ook uitstekend in meer landelijk ingerichte woningen. Onze inbouwgashaarden komen we zelf installeren en inbouwen in een strak haardmeubel of afgewerkt zoals jij het voor ogen hebt.

Wat is de prijs van een moderne gaskachel?

De exacte prijs hangt natuurlijk af van het model dat je kiest, hoe je je gashaard wil laten inbouwen, de grootte en het rendement van de gaskachel, … De exacte prijs kunnen we je dus hier niet vertellen, maar wel in onze showroom. We maken ter plaatse graag een berekening voor de moderne gaskachel die jij wil!

Kom je moderne gaskachel uitkiezen in onze showroom

In onze toonzaal vind je tal van modellen gashaarden. Grote, kleine moderne gashaarden, doorkijkmodellen, room dividers, hoekhaarden, … We bekijken graag samen met jou wat je verkiest en wat de prijs is van een moderne gaskachel die perfect in jouw interieur past. Kom langs en we maken graag tijd voor jou!

Een moderne gaskachel kopen in volle vertrouwen?
Kies je ideale moderne gashaard bij Marlier Haarden!

Bel +32 3 366 00 09 of mail ons voor meer info.
Beleef onze speksteenkachels zelf in onze sfeervolle showroom!