OFYR BBQ kopen in Antwerpen? Ontdek de kunst van buiten koken!

De BBQ van OFYR: maak als chef deel uit van de groep

Komt dit jou bekend voor: je gezin en vrienden zitten gezellig aan tafel te kletsen terwijl jij alleen aan de barbecue zwoegt en zweet. En dat voor slechts een paar stukjes licht aangebrand vlees.

Met de BBQ van OFYR creëer je heerlijke momenten samen. OFYR transformeert een eenzame activiteit in een gezellige babbel rond een grote vuurschaal. Met een lekker glaasje wijn in de hand samen koken met je gasten en verdwalen in het prachtig vlammenspel.

Vuurschaal OFYR: perfect voor in elke omgeving

Maak het houtvuur in de OFYR aan en tover je buitenevent om tot een speciale beleving. Ontdekt het meest veelzijdig buitenkooktoestel op de markt. Met zijn eenvoudig, klassiek en praktisch ontwerp past deze vuurschaal perfect in elke omgeving. De OFYR vuurschaal is bovendien weerbestendig. Zo geniet je het hele jaar door van je OFYR BBQ.

OFYR classic: veelzijdig en onderhoudsvriendelijk

Wie aan grillen denkt, denkt vooral aan vlees. Maar wist je dat je op de OFYR bakplaat perfect groenten, bijgerechten en desserts klaarmaakt?

De kegelvormige vuurschaal van OFYR heeft een brede platte rand als bakplaat. Dankzij deze bakplaat komt je eten niet in contact met rook, verbrande sappen en vetten. Etensresten en overtollige olie belanden daarna rechtstreeks in het vuur. Met de OFYR classic maak je gezonde, evenwichtige maaltijden en hou je het proper.

OFYR classic 100: perfect voor een groot tuinfeest

Heerlijk grillen met iedereen rondom je dankzij je OFYR 100. Een vuurschaal van 100 cm diameter waar je tot wel 16 personen mee bedient: perfect voor een groot tuinfeest met familie en vrienden.

BBQ OFYR: ook perfect voor een winterbarbecue!

Wie aan een lekkere barbecue denkt, denkt aan een warme zomerdag. Maar OFYR is naast een revolutionair kooktoestel ook een uitstekende warmtebron! Zo sta je ook op koudere winterdagen lekker knus met z’n allen rond de warme vuurschaal. Daarom is de OFYR de perfecte keuze voor een heerlijke winterbarbecue.

OFYR BBQ aanbieding en accessoires: jouw tuin wordt je nieuwe keuken

OFYR is meer dan alleen een kooktoestel. Marlier Haarden biedt een compleet buitenkeuken- en meubelconcept aan van OFYR. Dankzij ons breed assortiment aan accessoires en toevoegingen breng je alle kooktechnieken uit je keuken naar buiten.

Prijs OFYR BBQ: beschikbaar in duurzaam cortenstaal en matzwarte lak

Ontdek de OFYR classic vuurschaal vanaf € 1500. Beschikbaar in cortenstaal of afgewerkt met een finish van matzwarte hittebestendige lak. Beschikbaar in diameters van 85cm en 100cm.

Samen gezellig grillen rond een OFYR vuurschaal?

Bel +32 3 366 00 09 of mail ons voor meer info.
Of beleef de OFYR vuurschaal zelf in onze sfeervolle showroom.